Met de komst van het nieuwe werkkledingpakket voor GAMMA is de oude bedrijfskleding overbodig geworden. Deze kleding willen we natuurlijk op een zo hoogwaardig mogelijke manier recyclen. Daarom hebben wij van GAMMA negen pallets kleding retour ontvangen. Benieuwd wat er nu met deze kleding gaat gebeuren? Lees dan snel verder!

Op locatie bij ons in Woerden pakken wij de kleding uit en sorteren deze op grondstofsoort. Vervolgens stoppen we de kleding in een pers om daarna op transport te zetten richting een gespecialiseerd recyclebedrijf. Dit bedrijf zorgt er voor dat de grondstoffen zo optimaal mogelijk worden hergebruikt in nieuwe producten.

 

Er is heel veel mogelijk met oude bedrijfskleding!

 

De textielvezel is geschikt om in heel veel verschillende producten te hergebruiken. Dit kan zijn als basis voor nieuwe kleding maar in veel gevallen worden de grondstoffen hergebruikt in alternatieve producten.

Productvoorbeelden zijn trendy stoelen, tafels, kasten of allerlei kantoorattributen zoals laptoptassen maar ook desk dividers en akoestische panelen. Ook een buitenterrein kan volledig ingericht worden met textielvezels als basis, denk aan: vlonders, lantarenpalen, bloembakken of tafels.

 

Benieuwd hoe wij jouw werkkleding zo optimaal mogelijk kunnen recyclen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Klik op de button hiernaast en neem contact met ons op.