Branche

Installatie & service

Uw service medewerkers, het gezicht van uw bedrijf

Verrichten uw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Werken zij bij een technische dienst of ergens als servicemonteur?

In verschillende situaties en bij wisselende klussen is het handig om uw gereedschap en telefoon bij u te kunnen steken. Onze werkkleding is op deze eisen aangepast met diverse hulpmiddelen, zoals lussen, zakken en banden. Dankzij de hoge productkwaliteit gaat deze kleding een flink aantal klussen mee!

Of het nu bij een koffiezetautomaat, achter de kassa, in het magazijn of op de (winkel)vloer is; werken in de detail-of groothandel betekent vaak bedrijfskleding voor veel verschillende mensen met verschillende functies. Bij het uitzoeken van bedrijfs- en werkkleding voor de installatie- of servicebranche is het belangrijk om professionaliteit uit te stralen, in combinatie met het hoogste draagcomfort voor iedere medewerker.

Bij Groenendijk zijn verschillende leveranciers vertegenwoordigd met hoogwaardige kledinglijnen, geschikt voor de installatie- en servicebranche. Denk hierbij aan broeken met verstevigde kniezakken, maar ook aan doorwerkkleding voor de buitenactiviteiten.

Wilt u onze bedrijfskleding liever eerst van dichtbij bekijken of aanpassen? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Woerden of Amsterdam.

installatie draden kpn medewerker service technisch werkkleding Groenendijk Bedrijfskleding

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.