LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE DUURZAME INITIATIEVEN.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Stap voor stap verlagen we de milieu-impact van onze producten. Dit doen we door alternatieve en duurzame materialen te gebruiken en innovatieve diensten vorm te geven.

Met onze duurzame initiatieven inspireren wij graag anderen. Samen kunnen we stappen zetten naar een duurzamere wereld. In deze video laten wij een greep uit onze duurzame initiatieven en duurzame mogelijkheden voor bedrijfskleding zien.

Veel kijkplezier en laat je inspireren!

Groenendijk designer Peter Schijvens

Weten hoe jij MVO in kunt zetten binnen jouw organisatie?

Binnen veel sectoren worden de afgelopen jaren verschillende eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het terugdringen van Co2 gesteld. Ben jij als eigenaar van of manager bij een bedrijf ook druk bezig met het bedenken van oplossingen om bij te dragen aan deze doelstellingen? Er zijn gelukkig tal van mogelijkheden om hier stappen vooruit in te zetten. Benieuwd wat jij kunt doen? Lees snel onze blog voor praktische tips en mogelijkheden.

‘Wij streven ernaar om als bedrijf de circulaire transitie verder te helpen.’

Martijn de Jong, CSR MANAGER

Start nu met jouw MVO doelstellingen!

Voor jou als eigenaar van of manager bij een bedrijf kan het een lastig vraagstuk zijn… ‘Moet ik me wel met maatschappelijk verantwoord ondernemen bezig houden of juist niet? Wat zijn dan de voordelen wanneer ik dat wel zou doen of wat gebeurt er als we niets doen? Waar moeten we beginnen?’ Wij hebben het belang, de voor- en nadelen en verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet in een whitepaper. Na het lezen van de whitepaper kun jij direct starten met jouw volgende duurzame stap(pen)!

Whitepaper duurzaamheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Samen met jou denken wij graag na over nieuwe mogelijkheden en duurzame initiatieven. Onze dienstverlening passen wij aan aan de behoeften van jouw organisatie. Ben jij benieuwd of wij samen met jou de volgende duurzame stap binnen jouw bedrijf kunnen zetten? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag alle vragen en voorzien je van advies.

 

Wij helpen je graag!


Neem direct contact op

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.