Branche

Werkkleding groenvoorziening & natuurbeheer

Geschikte kleding voor u als natuurliefhebber

Hoveniers, boswachters, gemeentewerkers; mensen die in natuur- en bosbeheer, tuinbouw of een andere groenvoorziening werken, dragen vaak werkkleding en veiligheidsschoenen. De gewoonte dat werkkleding voor bijvoorbeeld hoveniers groen hoort te zijn, verliest terrein. Wij leveren kwalitatieve werkkleding groenvoorziening en natuurbeheer.

Groenendijk heeft voor u een groot assortiment beschikbaar. Zoals parka’s voor alle groen-sectoren; hoveniers, medewerkers van de plantsoenendienst maar ook tuiniers. Deze werkjassen zijn comfortabel, stevig, multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Juist voor bescherming op koude en warme dagen, door weer en wind, bieden wij de beste oplossing voor u.

Wilt u een werkjas of werkbroek in camouflage kleuren of juist in een opvallende kleur? Wilt u waterdichte schoenen of een winddichte softshell voor uw werkzaamheden of die van uw medewerkers? Vraag ons om persoonlijk advies! In huis kunnen wij uw werkkleding bedrukken of borduren met het logo of beeldmerk van uw gemeente, waterschap, organisatie of (overheids)instelling.

groenvoorziening natuurbeheer werkkleding vest groen boswachters groen gemeentewerkers kwaliteit Groenendijk Bedrijfskleding
teekwerende kleding laarzen broek veiligheidsschoenen werkkleding werkschoenen Groenendijk Bedrijfskleding

Teekwerende kleding

Als buitenmens houdt u van de natuur. U geniet waarschijnlijk iedere dag weer van de heerlijke lucht zoals deze alleen in bossen nog te vinden is. Van het gefluit van tig soorten vogels, het geritsel van eekhoorntjes… en de stilte van teken. Immers, teken hoort u niet. Ook zijn ze nauwelijks te zien. Maar hechten ze zich eenmaal aan u vast, dan zult u zeker merken dat ze er (geweest) zijn.

De ziekte van Lyme is een nare infectiezieken die deze beestjes tijdens deze periode op u over kunnen brengen. En als natuurmens loopt u constant tussen de planten en grassen door en kunt u niets tegen deze teken beginnen. Of toch wel? Meer over de zogenoemde ZECK-Protec teekwerende kleding leest u bij ons merk Rovince.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.