Branche

Bedrijfskleding horeca, food & hotellerie

Altijd een klantvriendelijke uitstraling

Ziet uw personeel er verzorgd uit? Krijgen ze het vertrouwen van klanten? Niet alleen door een klantgerichte houding maar ook door passende kleding stralen uw medewerkers gezag uit. Ook in de horeca! Chef-koks bijvoorbeeld. Maar ook serveersters, obers en receptionisten moeten laten zien dat zij de dienstverlenende autoriteit zijn.

Het onderstreept het belang van perfecte kleding. Net zoals de bediening, het eten en drinken en de hotelfaciliteiten ook uitmuntend moeten zijn. Is logisch toch? Klanten verwachten immers steeds meer!

horeca food hotellerie catering kok kokmuts zwart wit jas werkkleding kwaliteit Groenendijk Bedrijfskleding

Food

Koksbuizen, sloven, schorten, gilets, of bent u net opzoek naar dat andere kledingstuk? Groenendijk specialiseert zich al jaren in bedrijfskleding voor de horeca die voldoen aan de U, met of zonder uw eigen logo.

Hotellerie

Bij een warm en representatief welkom voor hotelgasten hoort goed gekleed personeel. Voor iedere hotelmedewerker, of dit nu portiers, receptionisten of interieurverzorgers betreft, hebben wij een geschikte outfit.

Catering

Wisselende locaties en flexibele omstandigheden: als medewerker in de cateringbranche wilt u graag praktisch, maar wel verzorgd gekleed gaan.

Accessoires

Natuurlijk kunnen we ook op uw horecakleding een logo of embleem naar keuze aanbrengen. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos, zodat u de kleding perfect kunt laten aansluiten bij uw bedrijf. Op veler verzoek leveren we ook andere artikelen voor deze markt. Hierbij kunt u denken aan koksbuizen, sloven, schorten, gilets en nog veel meer. Omdat de producent van onze kostuums ook de producent is van onze horecacollectie zijn de lijnen kort en de leveringen snel.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.