Branche

Veiligheidskleding bouw & industrie

Is veiligheid uw zorg? Wilt u uzelf of uw medewerkers beschermen tegen risico’s op de werkvloer? Dan is veiligheidskleding uw belangrijkste beschermingsmiddel. Met de veiligheidskleding van Groenendijk bent u verzekerd van optimale bescherming bij risicovolle arbeidsomstandigheden. Wij leveren beschermende kleding van verschillende merken, voor alle risicoklassen en volgens de juiste EN-normeringen. Ons assortiment bevat onder andere: veiligheidsoveralls, signaalkleding, veiligheidsvesten, beschermende pakken, veiligheidshelmen en veiligheidsschoenen.

Van top tot teen beschermd met veiligheidskleding

Wie langs de weg werkt moet goed gezien worden en wie met chemicaliën in aanraking komt behoeft bescherming van de huid. Elke beroepsgroep kent zijn eigen veiligheidsrisico’s en daar hoort de juiste kleding bij. Wij kunnen u snel en accuraat van de juiste veiligheidskleding voorzien, geheel toegepast op uw vakgebied.

uniform veiligheidskleding vrouw ambulance reflectie zichtbaar blauw geel jas vrouw Groenendijk Bedrijfskleding

Specialistische veiligheidskleding: van lasoverall tot chemicaliënpak

Zoekt u enkel een veiligheidsvest of wilt u graag een complete set veiligheidskleding voor uw medewerkers? Wij kunnen voor u een uitgebalanceerd pakket beschermende kleding samenstellen dat precies aansluit op uw beroep en de daarbij behorende risicoklasse.

Veiligheidskleding en EN-normeringen

Veiligheidskleding kent voorwaarden en eisen die zijn vastgelegd in EN-normeringen. Bij Groenendijk kunnen we voor alle risicoklassen en alle relevante EN-normeringen veiligheidskleding leveren. Daarnaast bieden we zogenaamde ‘multinorm’ veiligheidskleding: kleding die inzetbaar is voor meerdere EN-normeringen. Denkt u daarbij aan bedrijfskleding die bijvoorbeeld zowel signalerend als brandvertragend moet zijn en tevens bescherming moet bieden tegen chemicaliën.

De beste merken veiligheidskleding

Op veiligheid valt niet te beknibbelen en dus ook niet op de kwaliteit van veiligheidskleding. Voor ons assortiment voeren wij daarom alleen de belangrijkste merken uit de branche. Ons merkenpakket omvat onder andere: F-Engel, Workzone, HaVeP, Mascot, Texowear en Elka.

Uw bedrijfslogo op uw veiligheidskleding?

Voor de uniformiteit en herkenbaarheid van uw veiligheidskleding kunnen wij al uw bedrijfskleding voorzien van uw logo. We kunnen uw bedrijfslogo zowel drukken als borduren.

Snel veiligheidskleding nodig of zelf eerst een kijkje nemen?

Veel van onze veiligheidskleding hebben wij op voorraad in onze magazijnen in Woerden. Onze levertijd is daarom aanzienlijk korter dan wanneer kleding nog gemaakt moet worden of van elders moet komen. Wilt u onze bedrijfskleding liever eerst van dichtbij bekijken of aanpassen? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Amsterdam of Woerden.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.