PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens corona

Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen ons tegen gevaren. Onze gezondheid is belangrijk en door de huidige coronacrisis waar wij ons met zijn allen in bevinden is persoonlijke bescherming en hygiëne misschien wel belangrijker dan ooit. ‘Het nieuwe normaal’ heeft als gevolg dat er in veel meer verschillende beroepen persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en desinfecterende handgel nodig zijn. Zo wordt in situaties waarbij de 1,5 meter afstand niet altijd gehandhaafd kan worden vanuit het RIVM en de overheid het gebruik van mondkapjes geadviseerd. In het openbaar vervoer worden mondkapjes zelfs voor iedereen verplicht. Heb jij persoonlijke beschermingsmiddelen nodig om jouw personeel op een verantwoorde en veilige manier aan het werk te laten gaan? Neem contact met ons op! Wij adviseren je graag! Samen staan we sterk!

PBM voor bedrijven en organisaties

Wij vinden het belangrijk dat de beschikbare persoonlijke beschermingsmiddelen op de locaties terecht komen waar deze het hardst nodig zijn. Ons aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen is dan ook niet bedoeld voor de particuliere verkoop maar uitsluitend voor bedrijven en beroepen waarbij het gebruik hiervan van belang is. Denk aan onder andere medewerkers bij overheids- en semioverheidsinstellingen, in het openbaar vervoer, logistiek, beveiliging, detailhandel, horeca en contactberoepen zoals (para-)medische beroepen (zorg) en persoonlijke verzorging.

De vijf belangrijkste persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de coronacrisis

Om de kans op verspreiding van het virus te verkleinen zijn er verschillende maatregelen die genomen kunnen worden door bedrijven en organisaties. Het dragen van een mondkapje kan hieraan bijdragen. Ook het dragen van een veiligheidshesje met de opdruk ‘1,5 meter afstand’ helpt en herinnert klanten van een supermarkt of reizigers in het OV aan het feit dat zij afstand moeten houden van de medewerkers. Daarnaast is het wassen en desinfecteren van de handen enorm belangrijk, stel op meerdere plekken in uw bedrijf, winkel, restaurant, et cetera, desinfecterende handgel ter beschikking. Een veiligheidsbril en handschoenen bieden ook bescherming.

Mondkapjes
Als vanzelfsprekend worden de medische mondkappen uitsluitend aan de medische zorgverlening verstrekt. De overige mondkappen bieden voldoende bescherming tijdens de uitvoering van de hierboven vermelde contactberoepen. Wij hebben verschillende soorten mondkappen beschikbaar die te verkrijgen zijn in diverse aantallen en snel geleverd kunnen worden. Een aantal zijn wasbaar en her te gebruiken terwijl anderen voor eenmalig gebruik geschikt zijn. Weten wat voor jouw bedrijf en de daar bijhorende werkzaamheden het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op.

Snel te leveren persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheidshesje inclusief opdruk ‘1,5 meter afstand’
“1,5 meter afstand houden!” Dat is op dit moment heel belangrijk. Om jou en jouw medewerkers hierbij te helpen leveren we veiligheidshesjes met de boodschap om 1,5 meter afstand te houden. De hesjes zijn in het geel en oranje verkrijgbaar en je hebt ook mogelijkheid om jouw bedrijfslogo op de hesjes te laten drukken.

Desinfecterende handgel
Met desinfecterende handgel kunnen medewerkers en klanten eenvoudig hun handen desinfecteren. Hierbij hebben zij verder geen water en zeep meer nodig. We kunnen snel een variant van 250 ml of van 500ml leveren.

 

Let op: door de grote vraag naar PBM kan de beschikbaarheid van onze persoonlijke beschermingsmiddelen snel veranderen. Het PBM corona team bekijkt iedere dag alle mogelijkheden voor de aanvragen die bij ons binnenkomen. Op het moment hebben wij helaas geen grote hoeveelheden wegwerphandschoenen of veiligheidsbrillen beschikbaar om snel te kunnen leveren. Hetzelfde geldt door het landelijke tekort ook voor de medische mondmaskers. Heb je toch één of meerdere van deze PBM nodig? Neem dan even contact op, we zoeken graag naar een passende oplossing.

 

Custom made persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij kunnen de veiligheidshesjes en mondkapjes eventueel naar wens personaliseren en voorzien van jouw bedrijfslogo. Hierdoor blijven medewerkers voor iedereen herkenbaar en kunnen zij op een veiligere manier de werkzaamheden uitvoeren. De veiligheidshesjes zijn in het geel en oranje verkrijgbaar. De mondkapjes zijn in het wit en zwart beschikbaar (voor de mondkapjes inclusief logo geldt een minimale afname van 5.000 stuks).

Meer weten over PBM tijdens de coronacrisis?

Heb je vragen over de persoonlijke beschermingsmiddelen of wil je een offerte opvragen? Stuur je aanvraag naar ons toe of neem telefonisch contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Overige persoonlijke beschermingsmiddelen

Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen is daarom van levensbelang, juist ook tijdens het werk. Want of het nu gaat om ogen, oren, hoofd, handen of longen: zij vragen om de beste beschermingsmiddelen van de beste merken.

Breed assortiment Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Groenendijk biedt een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Te denken valt aan brillen (op sterkte), gehoorkappen, helmen, volgelaatsmaskers, gelaatsschermen, disposable maskers en handschoenen.

Brochure PBM aanvragen

Aanvragen

Het juiste advies voor PBM

Bij persoonlijke beschermingsmiddelen draait het om kwaliteit. Daar hoort ook een goed advies bij. Om de juiste producten en uitvoeringen te kunnen adviseren, worden onze accountmanagers regelmatig getraind over nieuwe (EN-)normeringen. Zo blijven we helemaal up-to-date en kunnen we jou goed adviseren. We komen graag bij je langs! Onze accountmanagers zijn speciaal getraind in het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming van het merk Kendal. Uiteraard kunnen we dit op locatie verzorgen. Wij kunnen je ook doorverwijzen naar een opticien voor een aangemeten veiligheidsbril op sterkte. Wij hebben een lijst beschikbaar met een groot aantal opticiens door heel Nederland. Wellicht zit zelfs jouw eigen opticien hierbij!

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.