PBM’s

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen is daarom van levensbelang, juist ook tijdens het werk. Want of het nu gaat om ogen, oren, hoofd, handen of longen: zij vragen om de beste beschermingsmiddelen van de beste merken.

Breed assortiment Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)

Groenendijk biedt een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Te denken valt aan brillen (op sterkte), gehoorkappen, helmen, volgelaatsmaskers, gelaatsschermen, disposable maskers en handschoenen.

Brochure PBM's aanvragen

Aanvragen

Het juiste advies voor PBM’s

Bij persoonlijke beschermingsmiddelen draait het om kwaliteit. Daar hoort ook een goed advies bij. Om de juiste producten en uitvoeringen te kunnen adviseren, worden onze accountmanagers regelmatig getraind over nieuwe (EN-)normeringen. Zo blijven we helemaal up-to-date en kunnen we u goed adviseren. We komen graag bij u langs! Onze accountmanagers zijn speciaal getraind in het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming van het merk Kendal. Uiteraard kunnen we dit bij u op locatie verzorgen. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar een opticien voor een aangemeten veiligheidsbril op sterkte. Wij hebben een lijst beschikbaar met een groot aantal opticiens door geheel Nederland. Wellicht zit zelfs uw eigen opticien hierbij!

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

"Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname"

- Groenendijk Bedrijfskleding

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.