Wij hebben het BOA assortiment uitgebreid met een toezichthouders polo speciaal voor dames! Dankzij deze getailleerde variant, die zowel met korte als lange mouw leverbaar is, verschijn jij als vrouwelijke toezichthouder in een sportieve, uniforme en zeer comfortabele outfit op straat. Het BOA-uniform van Groenendijk Bedrijfskleding is functioneel, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en heeft een hoog draagcomfort.

De polo voor toezichthouders sluit aan op de kledinglijn die is opgesteld voor de BOA’s maar heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken waardoor jij als toezichthouder opvalt en herkenbaar bent.

Minder CO2-uitstoot dankzij duurzame werkkleding
Vanuit de overheid is de doelstelling gesteld om in 2030 de CO2-uitstoot in Nederland met 49% terug te dringen. Duurzame bedrijfskleding draagt bij het behalen van deze doelstelling! Het BOA-pakket bestaat uit meerdere duurzame artikelen en ook deze polo is gemaakt van gerecycled polyester en biologisch katoen. Uiteraard behoudt het artikel zijn kwaliteit en lange levensduur. Geef als gemeente het goede voorbeeld en verduurzaam jouw kledingpakket!

Bij iedere stap die wij zetten denken wij na over de milieu-impact. Zo produceren wij uitsluitend in gecertificeerde fabrieken, gebruiken we voornamelijk duurzame stoffen en hebben wij de ambitie om in 2030 volledig circulaire bedrijfskleding aan te kunnen bieden. Daarnaast bieden we ook een retourserviceprogramma aan waarbij gebruikte kleding, schoenen en PBM een tweede leven krijgen en worden hergebruikt voor isolatiemateriaal, banken en tassen. In 2019 ontvingen wij 33.000 kilo textiel retour! Lees meer  over onze duurzame stappen.

Compleet pakket, van polo tot accessoires
Groenendijk Bedrijfskleding biedt alle benodigdheden. Zowel een operationeel als een ceremonieel pakket inclusief alle benodigde toebehoren. Denk aan onderkleding, schoenen en een koppelriem. Daarnaast wordt het pakket in eigen beheer geproduceerd waardoor we een grote voorraad kunnen aanhouden.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.