SERIS is dé partner voor de juiste service rondom beveiliging. Maar de dienstverlening van SERIS gaat  verder dan alleen beveiliging. Zo verzorgen zij bijvoorbeeld ook receptionisten en telefonisten. De medewerkers van Seris zijn dus op meerdere manieren het visitekaartje van een organisatie. En Groenendijk gaat er vanaf nu voor zorgen dat deze medewerkers er net als voorheen uitzien om door een ringetje te halen.  

In overleg met SERIS is er gekozen voor drie verschillende kledingpakketten. Hierdoor ontvangt iedere medewerker een kledingpakket dat past bij de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Zo zijn er pakketten samengesteld voor surveillance, objectbeveiliging en facilitair. In totaal worden er 450 medewerkers in het nieuw gestoken.

“Als bedrijf wilt u een goede indruk achterlaten bij bestaande en potentiële klanten. Een eerste contact is bepalend voor uw imago.” Zo is te lezen op de website van SERIS. Hierbij hoort natuurlijk ook een representatief voorkomen. Hier helpen wij SERIS natuurlijk graag bij. Daarnaast heeft SERIS ook gekozen voor diverse duurzame oplossingen waardoor de bedrijfskleding minder impact op het milieu heeft.  

Met het gebruik van de gekozen artikelen en dienstverlening kunnen we een CO2-reductie van 89% realiseren. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled materiaal in de kleding, we gebruiken verzenddozen met 80% gerecycled materiaal en het bedrijfspand van Groenendijk is CO2-neutraal. Daarnaast hebben we ons als doel gesteld om binnen vijf jaar ook de pakketten CO2-neutraal te kunnen bezorgen. En ook over de retourname is nagedacht. De gebruikte bedrijfskleding van SERIS wordt ingezameld en vervolgens opgenomen in het juiste recycleproces. Hierdoor kunnen de materialen worden hergebruikt in verschillende producten. Bijvoorbeeld als isolatiemateriaal of in picknickbanken.


Wij kijken uit naar onze samenwerking met SERIS!

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag jouw vragen.