Woerden/Zegveld – Op donderdag 11 januari 2018 organiseerde de Ondernemerskring Woerden in Gasterij de Milandhof dé verkiezing van de OKW Onderneming van het Jaar. Op deze Nieuwjaarsbijeenkomst won Groenendijk de prestigieuze titel ‘Ondernemer van het Jaar 2017’ in het thema ‘Toekomstgericht Ondernemen’.

Groenendijk is erg trots op de winnende titel.  “Het is een mooie beloning op onze – inmiddels jarenlange – inzet op duurzaamheid” aldus directeur Marien Groenendijk.
”Als team zijn wij trots op ons nieuwe pand dat wij circulair gaan renoveren en op een toekomst met circulaire bedrijfskleding. In de textielsector is duurzaamheid zeer belangrijk
en het streven voor Groenendijk is om in de toekomst alle 100.000 dragers in circulaire kleding te hebben gestoken”.

Andere genomineerden waren: Bolton Bouw & Ontwikkeling en ABS De Goey Autoherstel. Ook zij zijn verkozen door ondernemend Woerden tot meest duurzame, innovatieve bedrijven die hun ‘vinkjes’ hebben waargemaakt in het afgelopen jaar. Groenendijk is trots om naast deze bedrijven op het podium te staan.

Bovengenoemde kandidaten hebben zich weten te onderscheiden op het gebied van duurzaamheid, personeelsbeleid, circulaire economie en hebben nieuwe economische kansen benut.

Bron: © Afd. Marketing & Communicatie Groenendijk Bedrijfskleding – www.ondernemersprijswoerden.nl