City360 besteed BOA’s, toezichthouders en handhavers uit aan diverse gemeentes. De ongeveer 180 medewerkers moeten er natuurlijk allemaal uniform uitzien. Om dit zo eenvoudig mogelijk te regelen heeft City360 gekozen voor de dienstverlening van Groenendijk Bedrijfskleding waardoor zij tijd over houden voor andere belangrijke zaken.


Het totaalpakket dat voldoet aan de landelijke VNG richtlijnen

De dragers hebben de mogelijkheid om het totale BOA-pakket inclusief accessoires te bestellen welke onder andere bestaat uit een polo met lange en korte mouw, worker, parka en softshell. Het pakket is zowel in een heren- als dameslijn beschikbaar en voldoet natuurlijk aan de landelijke VNG richtlijnen. Hierdoor gaan de BOA’s en handhavers altijd herkenbaar de straat op.

Gemak met de persoonlijke webshop

Groenendijk beheert de voorraad en verzorgt de logistiek van de uniformen. Via de persoonlijke webshop kunnen de dragers zelf hun uniform, schoenen en accessoires eenvoudig bestellen en aangeven waar zij hun totaalpakket willen laten bezorgen. Dit kan natuurlijk op het werk maar dit kan ook gewoon thuis. De verantwoordelijke voor de bedrijfskleding binnen City360 hoeft alleen maar een oogje in het zeil te houden en is verder geen tijd meer kwijt aan de uitlevering van de bedrijfskleding.


Wij zijn blij dat wij City360 passende oplossingen voor hun bedrijfskleding kunnen bieden!