Branche

Bedrijfskleding beveiliging & representatieve kleding

Beveiligen en toezicht houden is een uitdagende functie. Bij de uitstraling van uw medewerkers speelt gezag en de herkenbaarheid van uw huisstijl een belangrijke rol. De juiste uniformkleding ondersteunt uw gezag en helpt uw medewerkers bij de uitvoering van een functie met hoge verantwoordelijkheid. Groenendijk biedt u de oplossing.

Diensten

Naast ons uitgebreide assortiment beveiligingskleding en representatieve kleding bieden wij u de juiste dienstverlening die hoort bij de uniformering van uw medewerkers. Denk hierbij aan:

Beveiliging

Beveiliging is een ruim begrip en kan worden uitgesplitst in verschillende disciplines. Zo bieden wij onder andere een bedrijfskleding assortiment aan voor:

 • Winkelbeveiliging
 • Publieke domein
 • Objectbeveiliging
 • Hospitality/portiers diensten
 • Zorginstelling, denk hierbij aan ziekenhuisbeveiliging en GGZ beveiliging
 • Havenbeveiliging
 • Luchthavenbeveiliging
 • Evenementenbeveiliging
 • Sport en stadion beveiliging
 • Opleiding beveiliging

Uniformkleding pakket Traditioneel

Het traditionele uniform kenmerkt zich door een hoge mate van representativiteit en uniformiteit. Dit uniform pakket bestaat uit een 3-delig kostuum, voor de man een overhemd en voor de vrouw een blouse. Uiteraard is hierbij een uniformoverhemd of uniformblouse met epauletten leverbaar. Wij maken hierbij veel gebruik van ons eigen merk From Scratch, dit omdat wij verantwoording dragen voor mens en milieu. Zo dragen wij een steentje bij aan ons eigen MVO beleid wat bij Groenendijk hoog in het vaandel staat.

Uniformkleding pakket Casual

Het casual uniform kenmerkt zich door een stoere, modische, eigentijdse uitstraling. Een casual uniform pakket wordt vaak gebruikt bij evenementen, BOA handhaving & toezicht, surveillance diensten, biker teams etc. Dit uniform is geheel aan te passen naar uw huisstijl, dit wordt ook wel een ‘special’ genoemd. Bij Groenendijk begrijpen we dat dit verder gaat dan een standaard kledinglijn. Wij ontwerpen en produceren huisstijlkleding op maat naar uw persoonlijke wensen. Kwaliteit, pasvorm en continuïteit geeft uw medewerkers die onderscheidende uitstraling die u wenst.

Accessoires voor uniformkleding

Wij beschikken over een ruim assortiment accessoires van allerhoogste kwaliteit voor uniformkleding. Deze accessoires zijn een aanvulling op het uniform en zeer belangrijk voor de veiligheid van u en uw medewerkers. Hierbij kunt u denken aan:

Maatname

Ons maatname team verzorgt de maatname van uw medewerkers voor u op locatie, op basis van de opgenomen maat wordt de kleding door ons eigen atelier aangepast. Voor ieder een passend kledingstuk waarin je comfortabel en bovenal herkenbaar uw functie kunt uitvoeren in de door u gewenste uitstraling. U bent van harte welkom voor een afspraak bij ons in de showroom.

Kunnen wij u helpen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.