Uw eerste indruk

Representatieve bedrijfskleding: herkenbaar, professioneel en stijlvol

Bedrijfskleding is allang niet meer enkel om herkenbaar te zijn. Maak dít jaar nog het verschil met kwalitatieve, representatieve bedrijfskleding: professioneel, stijlvol en onderscheidend. En natuurlijk: duurzaam.

Uw zoektocht eindigt hier

Of u nu op zoek bent naar professionele beurskleding of casual outfits voor uw horecapersoneel. De vraag van een ondernemer die zijn medewerkers in een passend bedrijfsjasje wil steken is overal hetzelfde: ‘Waar moet ik beginnen?’

Gaat u naar de dichtstbijzijnde herenmodezaak? Laat u een van uw medewerkers een bulkbestelling uitvoeren via het internet? Neemt u alle risico’s van verkeerde maten tot niet meer leverbare producten – op de koop toe?

Jarenlange ervaring

Óf gaat u voor het bijzondere gemak van een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring in de bedrijfskleding? Wanneer u eenmaal kennis hebt gemaakt met Groenendijk, weten we zeker dat u niet anders meer wilt.

Groenendijk ontzorgt

Van enkele polo tot driedelig kostuum compleet met nette werkschoenen en dito jas: Groenendijk ontzorgt u van A tot Z. Bekijk op de volgende pagina’s wat wij kunnen leveren voor branches zoals de zorg, horeca, openbaar vervoer en beveiliging. Voor dames en heren. Van beschermende kleding tot stijlvolle accessoires.

Maak indruk in stijl met representatieve bedrijfskleding

De juiste representatieve kleding kan van uw anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Wat maakt kleding representatief? Met welke kledingvoorschriften moet u rekening houden?

Meer over stijl & kledingvoorschriften

De standaard kledingstukken binnen ons representatieve assortiment

Groenendijk heeft een bijzonder uitgebreid assortiment standaard kledingstukken. Van pak tot polo, colbert tot pullover. En ook voor moderne accessoires en nette werkschoenen bent u bij ons aan het goede adres.

Alles over de standaard kledingstukken

Representatieve werkkleding voor dames

Dames die stijlvol de werkvloer op willen, kunnen bij Groenendijk hun modehart ophalen. Wij bieden niet alleen comfortabele bedrijfskleding voor bijvoorbeeld de horeca. Ook professionele zakelijke outfits voor het bedrijfsleven en mooie werkkleding voor in de zorg zitten in het uitgebreide assortiment.

Meer over representatieve dameskleding

Zakelijke werkkleding voor heren

Groenendijk heeft niet alleen een bijzonder ruim assortiment voor heren die op zoek zijn naar zakelijke werkkleding. Wij ontzorgen bovendien van de eerste maatname tot het volledig gepersonaliseerd bezorgen bij u of uw medewerkers thuis. Van casual colberts tot nette werkschoenen: ga voor het gemak van Groenendijk.

Ontdek de zakelijke werkkleding voor heren

Coming Soon
Welke stijl kies jij?
Total Votes : 122

‘We merken een verschuiving doordat onze aanpak persoonlijk is. Wij luisteren naar de klant. Nemen de tijd. En durven samen met de klant een perfect passend product te ontwerpen.’

Peter Schijvens

Designer bij Groenendijk Bedrijfskleding

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit én duurzaamheid in representatieve kleding: het kan. Groenendijk levert enkel hoogwaardige producten voor elke branche. Want uw mensen kunnen uw onderneming het beste vertegenwoordigen wanneer zij gestoken zijn in perfect passende, representatieve bedrijfskleding. Van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Borduren of bedrukken?

U wilt uw representatieve kleding een eigen gezicht geven? Wij kunnen het professioneel voor u borduren of bedrukken. Want met de juiste logo-verwerking wordt een anonieme medewerker uw wandelende visitekaartje. Ga voor éxtra uitstraling en een luxe resultaat.

Geef representatieve kleding een eigen gezicht

  • Ruim assortiment
  • Persoonlijke webshop
  • Producten persoonlijk aan huis bezorgd
  • Uitgebreide maatvoering en vermaakservice
  • Uniek retourprogramma

Neem contact op

Representatieve kleding voor álle branches

Groenendijk verzorgt representatieve kleding voor alle branches. Van horeca tot zorg, beurzen tot beveiliging. Alles met dezelfde hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en volledig op maat. Want wij weten dat een goede eerste indruk in slechts enkele seconden wordt gemaakt. Laat ons ervoor zorgen dat die indruk wat de kleding betreft goed zit.

Dít kunnen wij betekenen voor uw branche

Veelgestelde vragen over representatieve kleding

Wat is de levertijd? Hebben jullie alles op voorraad? Bij Groenendijk krijgen we regelmatig vragen over representatieve kleding. De veelvoorkomende vragen hebben we alvast beantwoord.

Vraag & antwoord

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.