Merken

In 1930 richt C.C. Hudson Tennessee de Blue Bell Overall Company op. Het bedrijf ontwerpt vanaf het begin af aan werkkleding. Het bedrijf verkoopt ook Wrangler Jeans. Wrangler behoort momenteel tot de toonaangevende jeans merken in Europa en de VS.

Wrangler zet standaard voor kwaliteit

De Blue Bell Overall company lanceert in 1936 de Super Big Ben Overalls, vervaardigd van 100% Sanfor kwaliteit. Hiermee wordt een nieuwe trend gezet op het gebied van kwaliteit: minder dan 1% krimp. In 1943 lijft het bedrijf de Casey Jones Work-Cloth Company, waaronder ook de rechten vallen op het merk Wrangler.

Assortiment

In de jaren ’60 werd het assortiment van het label Wrangler uitgebreid met T-shirts en katoenen hemden. Het assortiment wordt nog altijd uitgebreid en tegenwoordig zijn er ook Wrangler schoenen op de markt van hoogwaardige kwaliteit en afwerking.

Collectie

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Wrangler collectie. Daarnaast leveren wij bedrijfskleding van onder meer de merken Blaklader en Santino. Welk type bedrijfskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Wrangler

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.