Merken

WorkZone is onderdeel van het Deense familiebedrijf F. Engel. Deze Deense textielproducent biedt een ruim assortiment aan functionele bedrijfs- en veiligheidskleding onder de merknamen F.Engel en Workzone.

WorkZone werkkleding: kwaliteit en duurzaamheid

WorkZone staat voor hoogwaardige kwaliteit. Bij de productie wordt gebruikgemaakt van materialen afkomstig van de meest toonaangevende leveranciers in Europa. Ook de productie zelf gebeurt volgens de nieuwste methodes. Dit garandeert een eersteklas en duurzaam eindproduct. De kleding van WorkZone wordt verder gekenmerkt door een modern design met veel vlotte en praktische details.

Materialen

WorkZone werkt met Cordura versterking, Work-Tex membraan en 3M Thinsulate. Dit materiaal is een extreem slijtvast, duurzaam en scheurbestendig nylon en heeft een waterdichtheidsfactor van WP10000MM en een adembaarheid van MVP10000G. Het materiaal ondergaat een Nano-behandeling om het een originele look te geven en te laten ademen.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de WorkZone collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken HaVeP en Mascot. Voor welk doel u ook veiligheidskleding zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

WorkZone

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.