Veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen

Op werkplaatsen zoals in de Bouw & Industrie maar ook de Installatie & Service branche, dient men veiligheidsschoenen te dragen met de normeringen: EN ISO 20345:2011 en EN ISO 20347:2012 S3.

Bij veiligheidslaarzen is dit S5. Het is enorm belangrijk om de risico’s op uw werkvloer vast te stellen en op basis hiervan de juiste PBM’s en dus ook laarzen op te nemen in uw pakket. Wij zijn u graag persoonlijk van dienst.

veiligheidslaarzen veilig S1 S2 S3 S4 S5 laarzen zwart rood veilig stalenneus dikke zool warm winter koud koelcel vrieskou herfst voeten tempex Groenendijk Bedrijfskleding

Bekijk ons assortiment veiligheidslaarzen

Groenendijk biedt een zeer uitgebreid assortiment aan merken veiligheidslaarzen, o.a.: Dunlop, Emma, Bata, Cofra en Atlas. Pasvorm en comfort is belangrijk, vandaar dat wij persoonlijke maatname voor uw mensen verzorgen op locatie of op één van onze vestigingen in Woerden en Amsterdam. Deze maatgegevens verwerken we indien gewenst in uw eigen, klantspecifieke webshop.

Veiligheidslaarzen van kunststof

Bij werkzaamheden waar men regelmatig met vocht te maken heeft adviseren wij om veiligheidslaarzen te gebruiken van kunststof. Lederen laarzen inzetten op deze locatie bevelen wij niet aan. Omdat laarzen vaak op locatie worden gedragen ze onderhevig zijn aan vocht, vuiligheid, bagger en dergelijke is het raadzaam de laarzen te reinigen en te onderhouden. Voor persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.