Werkschoenen

Werkschoenen voor alle werkomstandigheden

Werkschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. Goede werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Werkschoenen zijn het meest elementaire onderdeel van werkkleding en daar zijn we ons bij Groenendijk goed bewust van. We hebben een assortiment schoenen samengesteld dat aan alle beroepsgroepen en normeringen tegemoet komt. Wij zijn daarmee één van de grootste leveranciers van werkschoenen, veiligheidsschoenen, veiligheidslaarzen, uniformschoenen, werkklompen en werklaarzen.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. Goede werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Kijk hier voor meer informatie

Veiligheidslaarzen

Hoogwaardige laarzen bieden extra bescherming bijvoorbeeld in de bouw, de landbouw en de voedselindustrie. Onze laarzen voldoen aan alle eisen en normeringen en bieden een goede pasvorm. Kijk hier voor meer informatie

Uniformschoenen 

Schoenen of pumps met een goede pasvorm zijn nodig om een representatieve outfit af te maken in stijl. Groenendijk biedt diverse prachtexemplaren in verschillende kleuren. Kijk hier voor meer informatie

beveiliging schoenen casual

Veilig en comfortabel

Wie gladde vloeren betreedt loopt gevaar uit te glijden en wie met zware machines werkt kan bekneld raken. Gevaarlijke stoffen, hete oppervlakken, vocht, kou, elektriciteit: verschillende risicofactoren waartegen de voet beschermd moet worden. Maar ook door vermoeidheid of een verkeerde pasvorm kan een voet geblesseerd of overbelast raken. Wist u dat bij meer dan 90% van de bedrijfsongevallen slecht schoeisel de oorzaak is? Onze collectie werkschoenen biedt bij elk beroep bescherming en comfort.

veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen en EN-normeringen

Elke werkomgeving kent zijn eigen risicofactoren en voor veiligheidsschoenen bestaan dan ook verschillende eisen en normeringen. Vanzelfsprekend voldoen alle veiligheidsschoenen van Groenendijk aan deze normeringen. Wij adviseren u graag over de veiligheidsschoen die het beste aansluit bij uw beroepsgroep en uw persoonlijke wensen.

88YASHINB31Veiligheidsschoenen met stalen neuzen

88THERMICG05Veiligheidslaarzen met stalen neuzen

88TEXB31Veiligheidsschoenen ‘Metal Free’ met kunststof neuzen

88ASSENZ01Werkklompen met antislipprofiel

88CASTORG00Offshore werklaarzen

76BOLOGNAZ01Nette werkschoenen Office line

80M800643Z01Veiligheidsschoenen met hittebestendige zolen

88HUNTERG20Veiligheidslaarzen met vochtwerende eigenschappen

De beste merken werkschoenen en veiligheidsschoenen

Voor zowel dames als heren bieden wij een breed assortiment aan werkschoenen en veiligheidsschoenen. Onze collectie wordt aangevoerd door de belangrijkste schoenmerken, zoals Bata, Cofra, Atlas en Emma.

Werkschoenen en pascomfort

Een werkschoen moet goed passen. Pasvorm is van essentieel belang als het aankomt op comfort en veiligheid. Vermoeide of pijnlijke voeten verlagen de concentratie en verhogen het ziekteverzuim. Bij Groenendijk hebben we werkschoenen en werklaarzen in de collectie waarvan behalve lengte ook verschillende wijdte/breedte beschikbaar is. Wanneer een standaard veiligheidsschoen niet voldoet komen wij graag bij u langs voor het persoonlijk aanmeten bij uw medewerkers. Indien een orthopedische oplossing benodigd is verwijzen wij u door naar de persoonlijke passervice van Pascomfort.

Nu werkschoenen nodig of onze collectie bekijken?

Een groot deel van onze werkschoenen ligt op voorraad in onze magazijnen. We kunnen u dus snel helpen wanneer u een korte levertermijn wenst. U bent daarnaast van harte welkom in onze showrooms in Amsterdam of Woerden om onze collectie persoonlijk te komen bekijken.

schoenenwand showroom diversen merken leverancier leveranciers kleuren zwart bruin wit roze blauw groen S1 S2 S3 S4 S5 stalenneus

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.