Nieuws

Het verzwikken van de enkel is een groot maatschappelijk probleem. Het staat vaak in de top drie redenen van werkverzuim. In Nederland alleen gaat het om meer dan 600.000 gemelde gevallen, 50% hiervan is gerelateerd aan het werk. Het goede nieuws is dat je daar nu iets aan kunt doen. EXO-L biedt een effectief middel ter reductie van werkverzuim én het promoten van veiligheid binnen de organisatie.

De EXO-L enkelbrace is een veiligheidsriem speciaal voor de enkels. Gebaseerd op de anatomie van het menselijk lichaam, zorgt deze voor de meest effectieve (tot 95%) bescherming tegen enkelverzwikkingen met behoudt van alle bewegingsvrijheid. Er wordt soms aangenomen dat hoge werkschoenen ook beschermen tegen enkelverzwikkingen, vanuit wetenschap en schoenenfabrikant (als EMMA Safety Footwear) is er 0 tot minimale extra bescherming.

De EXO-L is met meerdere schoenen te gebruiken, ook buiten het werk. Laat je de banden aanmeten, dan kun je behalve je werkschoenen bijvoorbeeld ook je sportschoenen geschikt laten maken voor de enkelband. Zo loop je ook bij een potje voetbal geen risico meer op verzwikkingen.

Inmiddels lopen met BAM, Strukton, VolkerWessels, ENGIE en KWS samenwerkingen om hun medewerkers te beschermen tegen verzwikken. Daarnaast heeft EMMA in de ontwikkeling van hun circulaire veiligheidsschoen, standaard een EXO-L bevestigingspunt geïntegreerd.

Bekijk hier de video!

 

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.