Unieke én herkenbare bedrijfskleding

Jouw organisatie is uniek en verdient een uitstraling die alleen bij jouw organisatie past. Via ons special traject helpen wij jou aan en uniek en passend kledingpakket. We denken mee over het ontwerp, geven advies over de materiaalkeuze en verzorgen de productie en levering. Vrijwel alles is mogelijk, niets is te gek. Moeten de producten duurzaam zijn? Geen probleem! Moet het kledingpakket af te wisselen zijn? Geen probleem! Moet het kledingpakket aangevuld worden met persoonlijke beschermingsmiddelen of werkschoenen? Geen probleem! 

Hoe ziet een special traject eruit?

Hoe mooi is het wanneer jouw klanten in één oogopslag de medewerkers van jouw organisatie kunnen herkennen en weten bij wie zij terecht kunnen met vragen. Herkenbare medewerkers wekken vertrouwen, stralen autoriteit uit en geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Eén van onze projectmanagers zal het traject van a tot z coördineren en de lijntjes tussen jouw organisatie en onze interne afdelingen kort houden. In de hieronder getoonde video worden alle stappen van begin tot eind weergegeven. 

Kies voor een special!

Een tevreden klant

Wij denken graag actief mee met de klant en komen met oplossingen om het draagplezier van de dragers te vergroten. 

Een chauffeur is verplicht om op een fabrieksterrein een veiligheidsvest te dragen, maar in de praktijk bleek dit vaak niet praktisch. Zo is het idee ontstaan om het veiligheidshesje in de softshell te verwerken. Op die manier hebben de chauffeurs een lekkere jas, die ook nog eens aan de veiligheidseisen voldoet en zijn de chauffeurs overdag en ’s nachts goed zichtbaar!

Bas de Niet, Project Manager Milk Logistics bij frieslandcampina

Meer weten?

Ook voor jouw organisatie hebben wij een passende en unieke oplossing voor bedrijfskleding. Benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen?