Merken

De wortels van schoenenmerk Van Lier liggen in het Brabantse Loon op Zand, aan de zogenaamde ‘Langstraat’, het centrum van de toenmalige Nederlandse schoenindustrie. In 1815 begon de familie Van Lier zich toe te leggen op het vervaardigen van hoogwaardige herenschoenen.

Hoogwaardige schoenen

Deze Van Lier schoenen, met de hand gemaakt uit lokaal natuurlijk gelooid leer, vonden al snel hun weg naar de gegoede Nederlandse man. De familie Van Lier bleef innoveren en had een open oog voor nieuwe ontwikkelingen in schoentechniek. Met de komst van de stoommachines, werd de productie deels geïndustrialiseerd.

Materialen

Van Lier schoenen maakt gebruik van allerlei soorten leer, zoals plantaardig gelooid leer, vetleer, suède en glad kalfsleer. Daarnaast gebruiken zij technieken als de ‘Blake stitch’, waarbij de zool van binnenuit aan het bovenwerk wordt door genaaid, zodat de schoenen extra duurzaam en goed te verzolen zijn. Daarnaast wordt het bovenwerk van de schoen door-en-door aan de zool genaaid. Deze luxueuze en exclusieve afwerking staat garant voor uiterst duurzame en kwalitatieve Van Lier schoenen.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de schoenencollectie van Van Lier. Daarnaast leveren wij representatieve en uniformschoenen van onder meer de merken Mephisto en Ecco. Welk type schoenen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Van Lier

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.