Merken

TRICORP is een Nederlandse producent van werk- en bedrijfskleding en ontwikkelt en produceert met haar merken TRICORP CASUAL/ROM88 en TRICORP WORKWEAR werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet de TRICORP kleding aan de aller strengste normeringen. Daarnaast biedt TRICORP een compacte maar zeer eigentijdse collectie dames- en herenpakken plus stijlvolle blouses en overhemden met haar merk TRICORP CORPORATE.

Groenendijk-Bedrijfskleding-TRICORP

Merken | kledinglijnen

TRICORP CASUAL/ROM88 is de Basics-lijn bestaande uit duurzame producten van hoge kwaliteit die een casual look hebben. Te denken valt aan T-shirts, polo’s, sweaters, fleeces en werkoverhemden in diverse kleuren en zeer ruime maatranges.

TRICORP WORKWEAR biedt sterke, duurzame, comfortabele en eigentijdse werkkleding. Hieronder vallen onder andere hoge zichtbaarheidskleding, werkbroeken, pilotjacks, softshells, jeans maar ook thermokleding en werksokken.

TRICORP CORPORATE is een compacte lijn van representatieve werkkleding in dames- en herenuitvoeringen.

Groenendijk-Bedrijfskleding-TRICORP2

TRICORP, MVO en de kledingindustrie – Fair Wear Foundation

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een verantwoordelijkheid die TRICORP sinds jaar en dag neemt en waar zij continu bezig zijn processen te implementeren en te verbeteren. TRICORP stáát voor eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden voor werknemers in de wereldwijde Kledingindustrie en daarom was TRICORP één van de eerste Nederlandse producenten van Werk- en Bedrijfskleding die lid is geworden van de Fair Wear Foundation.

Daarnaast is TRICORP actief lid van de MODINT waar MVO is ingekaderd en tevens is vanuit de MODINT een partnerovereenkomst met MVO Nederland. Maar ook op haar kantoren en magazijnen in Nederland neemt TRICORP haar Maatschappelijke Verantwoordelijkheid door onder andere hier Gescheiden Afvalverwerking en Recycling actief te hebben geïmplementeerd.

Producten

Tricorp

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.