Nieuws

Groenendijk Bedrijfskleding voor een Circulaire Economie

Groenendijk Bedrijfskleding lanceert haar circulaire initiatief TextilePoint te Woerden. Met dank aan het initiatief kan bedrijfskleding na haar levensduur retour genomen worden en hoogwaardig worden gerecycled.

 De totaalleverancier is zich ervan bewust dat grondstoffen steeds schaarser worden. Om kleding na de levensduur terug te kunnen nemen om opnieuw te kunnen gebruiken is het retourname service programma ontwikkeld. Met dit systeem worden niet alleen essentiële grondstoffen bespaard, maar wordt ook het onjuiste gebruik van afgedankte kleding voorkomen. Groenendijk Bedrijfskleding garandeert door de introductie van TextilePoint dat de cirkel gesloten wordt. Circulair ontworpen bedrijfskleding kan nu nóg hoogwaardiger verwerkt worden en krijgt een tweede leven.

TextilePoint bestaat uit een verrijdbare houder en zakken en is nu verkrijgbaar op de webshop van Groenendijk Bedrijfskleding. TextilePoint is een praktisch en compact inzamelpunt voor alle kleding. Afgedankte kleding zal niet langer onnodige ruimte in beslag nemen. De zakken zijn oneindig te bestellen en op elk gewenste locatie te plaatsen. Onder andere Albeda, een grote mbo-instelling uit Rotterdam, maakt gebruik van de TextilePoint. Daarnaast hebben wij al diverse zakken retour gekregen om te recyclen.

 

 

 

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.