Merken

Tempex is een succesvol Duits kledingmerk dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerde veiligheidskleding levert voor extreme omstandigheden zoals koude, hitte, elektriciteit en chemicalium. Innovatie en klantgerichtheid zijn hierbij uitgangspunt. Tempex is Europees marktleider in gespecialiseerde veiligheidskleding.

Hittebestendig

Bij alle Tempex producten staat bescherming voorop. Het bedrijf bedient binnen de veiligheidskleding vier marktsegmenten: bescherming tegen hitte, bescherming tegen koude, brandweerkleding en multifunctionele beschermingskleding. De hittebestendige kleding van Tempex bestaat uit producten die complementair aan elkaar zijn. Dit zorgt ervoor dat deze kledinglijn een optimale bescherming biedt tijdens laswerkzaamheden, werkzaamheden waarbij men in aanraking kan komen met bijvoorbeeld vuurvonken en -spetters. De lijn bestaat onder andere uit gezicht-, hoofd-, hand- en voetbescherming, onderkleding en jassen en broeken.

Materialen

De kleding van Tempex is gemaakt van materialen die bij extreme omstandigheden passen. Te denken valt aan:

  • Tempex Protect Line, een materiaal dat ervoor zorgt dat de kleding zeer slijtvast is maar ook een hoog draagcomfort garandeert.
  • Thermo Line Dacron vlies, dat garant staat voor een bovengemiddelde ventilatie, ongeëvenaarde isolatie en extreme duurzaamheid.
  • Sympatex, een waterdicht, dampdoorlatend materiaal.
  • Outlast, een isolerend en regulerend materiaal dat ervoor zorgt dat je warm blijft en je je langer behaaglijk voelt bij grote temperatuurwisselingen.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Tempex collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken Mascot en F.Engel. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

Tempex hitte

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.