Nieuws

In januari 2016 hebben we de gunning gekregen voor het leveren van de bedrijfskleding voor Reclassering Nederland. Groenendijk mag met veel enthousiasme en betrokkenheid de komende jaren de werkmeesters en werk gestraften van Reclassering Nederland in een gloednieuw “bedrijfsjasje “ steken.

Reclassering Nederland is de constante factor in de veiligheidsketen. Dat betekent dat zij vanaf het begin -als iemand wordt aangehouden door de politie- tot het eind -als een verdachte of dader weer naar de samenleving terugkeert- bij het strafproces betrokken zijn. Het werk van RN is een wezenlijke aanvulling op het werk van strafrechtelijke en vele andere instanties. Reclassering Nederland opereert vanuit verschillende locaties in het land. Door regionaal te acteren weten zij beter wat er in de omgeving speelt en kunnen ze slagvaardiger handelen. De 3 hoofdtaken van RN zijn :

  • Toezien op de uitvoering van werkstraffen
  • Diagnose en advies aan rechters en officieren van justitie
  • Toezicht op daders en verdachten

De opdracht voor Groenendijk is het voorzien van een geheel kledingpakket inclusief veiligheidsschoenen aan circa 120 werkmeesters en leveringen van geheel nieuw kledingpakket inclusief veiligheidsschoenen voor de werkgestraften. Reclassering Nederland had de behoefte om voor de organisatie duidelijke gestroomlijnde (duurzame) processen vast te leggen en deze samen met Groenendijk in hun organisatie te implementeren. De wijze waarop wij Reclassering door de implementatie hebben geleid en daarin hun organisatie compleet hebben ontzorgt is heel positief ontvangen. Hierin hebben we voldaan aan de vooraf gestelde verwachting.

Door nauw contact te houden met de regioverantwoordelijken van RN blijf ik op de hoogte van de behoefte en kunnen we een pasklare oplossing aandragen en waar mogelijk processen verbeteren.
Samen streven we naar de juiste oplossing voor iedere organisatie!

Michel van Wijk, Relatiebeheerder Landelijk

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.