Van moderne snits tot een écht uniek ontwerp.

Custom made bedrijfskleding: de belangrijkste voordelen op een rij

Wat betekent de term ‘custom made’ voor uw bedrijfskleding wanneer u Groenendijk inschakelt? Wat kunt u verwachten wanneer u samen met ons dit bijzondere ontwikkelingstraject in gaat?

Van moderne snits en kwaliteitsmaterialen tot een écht uniek en eigen ontwerp van de hand van onze nieuwe ontwerper: de 7 belangrijkste voordelen voor u op een rij:

 

 1. Uniek design.
 2. Hoogwaardige kwaliteitscontroles.
 3. Maatwerk van A tot Z.
 4. De gebruikerservaring telt.
 5. Duurzaam en milieubewust.
 6. Groenendijk ís uw all round fabrikant…
 7. …en leading in grondstoffenadvies.

1. Uniek design door Groenendijks eigen ontwerper.

Het volledig op maat laten maken van uw bedrijfskleding begint bij het design. Met onze eigen ontwerper, Peter Schijvens*, kunnen wij het grote verschil maken tussen een ingekleurde tekening en een design from scratch. Hoe wij uw huisstijlvisie en doelstellingen zien, kunnen we direct vertalen in een uniek ontwerp. Al tijdens het eerste gesprek aan de tekentafel.

Hoe dit bijzondere productieproces in zijn werk gaat, tekent onze designer voor u uit.

* Eind 2016 is Peter Schijvens de Groenendijk-familie komen versterken om in de groeiende vraag naar uniek ontworpen corporate wear te kunnen voorzien. Zijn komst heeft onze bedrijfsdeuren geopend voor een breed scala aan nieuwe klanten. Met ruim twintig jaar ervaring in het vak weet deze gespecialiseerde ontwerper uw bedrijfsvisie feilloos te vertalen naar een unieke op maat gemaakte lijn huisstijlkleding.

Groenendijk is uw totaalleverancier van bedrijfskleding op maat.

 • Uniek ontwerp en technische vakkennis, van designkostuum tot werkbroek.
 • Rechtstreekse productie bij onze zorgvuldig geselecteerde duurzame fabrieken.
 • All round dienstverlening.

Bel direct

2. Technische kennis & hoogwaardige kwaliteitscontroles.

Niet alleen heeft onze designer ruim twintig jaar technische kennis op het gebied van corporate- en workwear op zak. Dagelijks voert onze eigen kwaliteitsafdeling nauwkeurige controles uit om continuïteit te garanderen en u er van te verzekeren dat alleen het beste maatwerk uw dragers bereikt.

Groenendijk biedt meer bijzondere services.

Service van A tot Z.

Van onze reinigingsservice tot ons professionele atelier, van voorraadbeheer in ons hypermoderne magazijn tot all round customer operations. Ook voor uw volledig op maat gemaakte bedrijfskleding doen we het niet voor minder dan de allerbeste service.

3. Maatwerk van A tot Z.

Van tekentafel tot de werkvloer, van maatname op locatie tot unieke productielocaties: álles is maatwerk en kan bij ons volledig aangepast worden aan uw wensen. Want: custom made bedrijfskleding volgens Groenendijk is ook écht custom made. Zelfs het bestelproces maken we passend met uw persoonlijke webshop.

Van de eerste ontwerpschets tot levering op maat: wij zijn pas tevreden als u dat bent.

4. De gebruikerservaring telt.

U en uw medewerkers lopen iedere dag in de kleding. Niet minder dan logisch dat Groenendijk de gebruikers betrekt bij het ontwikkelen van uw custom made bedrijfskledingslijn of unieke huisstijlproduct: u en zij weten als geen ander wat wél en wat juist níet werkt.

 • Fit & feel-sessies. Kiest u voor volledig nieuwe materialen? Wij organiseren graag samen met u zogenaamde fit & feel-sessies: een draagtest. Het is immers de ervaring die telt.
 • Kledingcommissie. Een andere wijze om uw gebruikers bij het ontwikkelingstraject te betrekken is middels het vormen van een kledingcommissie of testpanel, met enkele afgevaardigden van de werkvloer.

Wilt u weten of het samenstellen van een dergelijk team met afgevaardigden van de werkvloer bij uw organisatie past? Ook daarin is ons advies volledig op maat.

5. Duurzaam en milieubewust.

Met de Duurzaamheidsprijs 2017 op zak vervult Groenendijk een voortrekkersrol in de branche op het gebied van duurzaamheid en mag zichzelf één van de koplopers noemen wat betreft circulaire kledingoplossing.

Groenendijk heeft de due dilligence ondertekend en daarmee de intentie uitgesproken te streven naar naar een duurzame kledingproductie. En gaat daarmee alle verplichtingen aan, met jaarlijks steeds hogere doelstellingen.

Wanneer u Groenendijk inschakelt, bent u verzekerd van:

 • De laatste trends.
 • De mooiste pasvormen.
 • De beste techniek.

Bel vandaag nog

6. Groenendijk is uw all round fabrikant.

Zónder eigen fabriek. Per productgroep zoeken onze experts wereldwijd en continue naar de beste specialistische en duurzame fabrieken, waardoor u de keuze heeft uit de meest vakbekwame productielocaties, de hoogste kwaliteit en de scherpste prijzen. Bijzondere bijkomstigheid is dat we niet afhankelijk zijn van wereldwijde invloeden, zoals bijvoorbeeld stijgende invoerrechten.

Dit in Nederland unieke all round productieproces biedt nog meer voordelen.

Timing is alles.

Wij hebben de tijd om ons aan te passen aan uw tijd. Dit dankzij die zorgvuldig geselecteerde productielocaties wereldwijd waar we mee samenwerken en onze jarenlange expertise. Of u uw werknemers nu binnen tien weken of tien maanden in het nieuw wilt steken.

7. Groenendijk is leading in grondstoffen.

Onze designer beschikt niet alleen over twintig jaar ontwerpkennis. Ook op het gebied van grondstoffen (doeken, ritsen, knopen, et cetera) is de know how van Peter Schijvens buitengewoon. Naast de on going zoektocht naar de beste en meest duurzame fabrikanten en confectionneurs, is Groenendijk leading in het adviseren van in te zetten grondstoffen. Alles passend bij uw unieke ontwerpwensen, productvoorkeur en deadline.

Past uw organisatie in een op maat gemaakt bedrijfsjasje?


Neem direct contact op

ONDERSTAANDE KLANTEN KOZEN EERDER VOOR GROENENDIJK:

Kunnen wij u helpen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.