Merken

Zo’n 50 jaar geleden startten Jean-Jacques en Jacqueline Sioen de eerste coatinglijn op, het begin van Sioen Industries zoals we het nu kennen. Inmiddels is Sioen Industries wereldmarktleider in gecoat technisch textiel, Europees marktleider in industriële beschermkledij en nichespecialist in fijne chemicaliën. Sioen is een beursgenoteerde onderneming met zo’n 34 dochterondernemingen en ruim 4.000 personeelsleden.

Innovatief

Sioen Industries is een innovatief bedrijf zowel op het vlak van productietechnieken als op het vlak van toepassingen en markten. Het bedrijf verricht systematisch onderzoek naar oplossingen voor praktische problemen. Sioen Industries heeft hiervoor eigen onderzoekers en ontwikkelaars in dienst en werkt samen met andere bedrijven, researchinstellingen en universiteiten.

Materialen

In haar kledij maakt Sioen gebruik van Flexothane, oftewel polyurethaan coating op een gebreid weefsel. Dit materiaal is 100% elastisch,100% waterdicht, licht, sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast maakt Sioen veel gebruik van Siopor, dat bescherming biedt tegen alle weersituaties. Tegelijk zorgt Siopor voor fysiologisch comfort door haar ademende eigenschappen.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Sioen collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken Tricorp en HaVep. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Sioen

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.