Selecteer een pagina
Merken

Sika Footwear A/S is een Deense familieonderneming met meer dan 100 jaar ervaring met de ontwikkeling van werkschoenen. Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg voor Sika.

Klompschoenen

Sika schoenen hebben een breed loopoppervlak voor een goede ondersteuning van benen en rug. De voordelen van deze uitstekende kwaliteit klompschoenen zijn; gemakkelijke in- en uitstap, prima voetbed van hout of flexibel materiaal, goede warmte- en vochtafvoer.

Materialen

Sika staat garant voor kwaliteit. Het gebruik van de allerbeste materialen en een unieke constructie zorgt voor een lange levensduur. De zoolconstructie is zeer hygiënisch door de hidden nails constructie, en zorgt voor een lange levensduur en een breed toepassingsgebied (o.a. hygiënische arbeidsomstandigheden). De zolen zijn gemaakt van 100% antislip PU. Voor een langere levensduur en betere hygiëne is het leer aan de zool gelast. Nietjes zijn immers niet gewenst in hygiënische werkomstandigheden. Het lederen bovenstuk is voorzien van een PU coating, wat het leder waterafstotend maakt met behoud van de ‘ademende’ eigenschappen. Tevens maakt deze coating het leder beter bestand tegen chemicaliën en daardoor de tevens de levensduur verlengt.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Sika collectie. Daarnaast leveren wij werkschoenen van onder meer de merken Atlas, Emma, Bata en Cofra. Welk type schoen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres

Sika Footwear

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!