Merken

Rovince is een Nederlandse producent van teekwerende kleding. Het bedrijf is 100% gespecialiseerd in professionele kleding die beschermt tegen teken. In Europa is het bedrijf de snelst groeiende producent/ groothandel op dit terrein.

Bescherming tegen teken

Toezicht, onderhoud van parken of herinrichting van natuurgebieden, het zijn allemaal werkzaamheden waarbij medewerkers dagelijks het risico lopen op een teek. De teek is veroorzaker van de beroepsziekte Borrelia Lyme die in chronische gevallen kan leiden tot volledige arbeidsongeschiktheid. Werkgevers hebben een zorgplicht. Met gecertificeerde persoonlijke beschermingsmaterialen worden medewerkers optimaal beschermd.

Gecertificeerde kleding

Rovince maakt innovatieve producten die volledig gecertificeerd zijn. Neem de Rovince ZECK-Protec teekwerende kleding. Deze kledinglijn is volledig ontwikkeld voor professioneel gebruik en biedt maximale bescherming. De uitgekiende pasvorm en de volledige certificering bieden optimaal comfort en veiligheid.

Breed assortiment

Verschillende werkomstandigheden vragen om verschillende oplossingen. Daarom voeren we bij Groenendijk een breed assortiment met verschillende merken. Bij Groenendijk leveren we naast Rovince veiligheidskleding van onder meer de merken Workzone en HaVeP. Voor welk doel u ook veiligheidskleding zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

Rovince

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.