Referentie

FloraHolland

“Voor een bestelling moest ik tot voor kort meerdere stappen doorlopen. Nu kan ik de bedrijfskleding van mijn medewerkers zelf bestellen in de webshop van Groenendijk.” Aan het woord is Ruud Heij, hoofd Risico en Security Management bij Bloemenveiling FloraHolland – Rijnsburg. Hij is op deze vestiging onder meer verantwoordelijk voor de 15 beveiligingsmedewerkers. Deze medewerkers, die 7 dagen per week en 24 uur per dag actief zijn, dragen sinds kort uniformkleding van Groenendijk Bedrijfskleding.

Waar bestaat het pakket bedrijfskleding uit?

“In het pakket zit een worker, een soort ME-broek. Daarnaast uiteraard een overhemd, trui, buitenjas en sokken. Verder dragen alle beveiligingsmedewerkers veiligheidsschoenen. En ze kunnen ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), zoals otoplastieken, bestellen.”

Waar moet kleding voor beveiligingsmedewerkers aan voldoen?

“Bedrijfskleding moet ten eerste comfortabel zijn. Je moet er lekker in kunnen werken. De kleding moet ook sterk zijn. Je hebt een flinke sleutelbos aan je kleding hangen en een portofoon. Je kunt hier bovendien in allerlei situaties terecht komen. Verder moet de kleding natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen. Zo moet het beveiligingsteken zijn aangebracht en moet Justitie het uniform goedkeuren. Ze willen voorkomen dat er verwarring wordt gesticht met uniformen van politie of leger.”

Wat was de reden om een andere leverancier te kiezen?

“Onlangs zijn alle beveiligingsafdelingen van FloraHolland overgestapt naar Groenendijk. We hadden op de verschillende vestigingen een andere leverancier. De kleding zag er op elke vestiging wat anders uit. We zijn echter één bedrijf. Dat willen we ook uitstralen. Daarom is gekeken welke van de bestaande leveranciers het beste pakket uniformkleding zou kunnen bieden.”

Waarom hebben jullie gekozen voor Groenendijk?

“Groenendijk kwam met een goed voorstel voor de kleding. Ze hebben er echt zorg aan besteed. Maar dat is niet het enige. Via de eigen webshop is het ook wel heel makkelijk kleding bestellen. Van alle medewerkers zijn de maten opgenomen en ingevuld. Ik kan zo per medewerker exact bestellen wat ik nodig heb. Daarbij kan alleen gekozen worden uit het door ons geselecteerde pakket. Een ander belangrijk punt is dat er elke week wordt uitgeleverd. En mocht er iets mis gaan, dan heb ik één contactpersoon als aanspreekpunt.”

Wat is voor u het belangrijkste in de samenwerking?

“Ik vind het belangrijk om te weten waar ik aan toe ben. Bij Groenendijk is afspraak ook afspraak. Daar houd ik van.”

www.floraholland.com

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.