Nieuws

Persoonlijke beschermingsmiddelen – ofwel PBM – zijn in sommige sectoren onmisbaar om veilig en zeker te kunnen werken en daarom essentieel. Persoonlijke beschermingsmiddelen – ofwel PBM – zijn in sommige sectoren onmisbaar om veilig en zeker te kunnen werken en daarom essentieel. Groenendijk vindt het zeer belangrijk dat uw medewerkers in staat zijn om veilig én zeker hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Groenendijk heeft daarom een veilig en betrouwbaar assortiment samengesteld wat voorziet in de behoeften van vele werkzaamheden waarbij PBM de veiligheid van uw medewerkers kan borgen.

Naast veiligheidskleding en veiligheidsschoenen heeft Groenendijk Bedrijfskleding de volgende productgroepen in het assortiment:

  • Ademhalingsbescherming
  • Gehoorbescherming
  • Gelaatsbescherming
  • Handbescherming
  • Hoofdbescherming
  • Oogbescherming

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Groenendijk Bedrijfskleding u kan bieden op het gebied van veiligheid voor uw medewerkers? Download en bekijk onze digitale brochure of neem contact op met één van onze accountmanagers. Wij komen graag bij u langs om onze kennis met u te delen op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, wij zullen u voorzien van een passend advies op maat.

Wanneer u vragen heeft over onze producten kunt u deze stellen aan onze veiligheidskundige door een mail te sturen naar: verkoop@groenendijkbedrijfskleding.nl

PBM’s nodig? Bel Groenendijk Bedrijfskleding!

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.