Wij zijn per direct op zoek naar een Business Developer voor onze New Sales afdeling!

Je wilt niets anders dan leads genereren, met nieuwe klanten praten, business binnenslepen én je bent niet te stoppen! Zelfstandigheid en enthousiasme staan bovenaan je kwaliteitenlijstje.

We vragen minimaal drie jaar ervaring, maar breng je een stuk meer ervaring mee en word je enthousiast van deze vacature? Dan zijn we ook op zoek naar jou!

Zie jij jezelf al helemaal in deze job? Stroop je mouwen maar op en solliciteer voor 26 augustus 2022!

Wat ga je doen?

De primaire rol van deze functie is het genereren van New Business. Je richt je volledig op prospectie en je krijgt energie van leads genereren, met nieuwe klanten praten en business binnenslepen. Je houdt je constant bezig met het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van nieuwe accounts. Hierbij ben je in staat om een evenwicht te vinden in de balans tussen de belangen van de klant en de doelstellingen van de organisatie Groenendijk.

Jij bent het visitekaartje van de organisatie. Zelfstandigheid en enthousiasme staan dus bovenaan je kwaliteitenlijstje en je schrikt niet terug voor obstakels. Daarnaast coördineer je commerciële tenders, bewaakt hiervoor deadlines, werkt de tenders uit en volg je deze op. Ten slotte verwerk je alle bezoekverslagen in ons CRM systeem en houd je dit consequent bij.

We vragen minimaal drie jaar ervaring, maar breng je een stuk meer ervaring mee en wordt je enthousiast van deze vacature? Dan zijn we ook op zoek naar jou!

Wat voor profiel zoeken we?

 • Je hebt een HBO of WO-werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een relevante functie en je hebt ervaring met de benadering en verkoop richting B2B;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bezit overtuigingskracht en weet op een enthousiaste maar doelgerichte manier te onderhandelen;
 • Je werkt klant- en oplossingsgericht door onze service en onze producten als totaaloplossing aan te bieden aan de klant;
 • Je bent empathisch en voelt aan waar de ruimte zit om te onderhandelen;
 • Je bent stressbestendig en werkt goed en flexibel onder de druk van deadlines.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris – salarisindicatie op te vragen bij afdeling HR;
 • Een passende leaseauto;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop;
 • Een functie waarin eigen initiatief en nieuwe ideeën op prijs gesteld worden;
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief;
 • Interne opleidingsmogelijkheid via onze eigen Groenendijk Academy;
 • Een flexplek in ons circulaire bedrijfspand met de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een informele werksfeer.
Afbeelding beschrijvingen DSC01007

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ en de jaarlijkse kerstborrel een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Solliciteren?

Wil je alvast kennismaken met onze manager New Sales Nathalie? Klik dan op de video hieronder! Ze laat hier ons mooie bedrijf alvast aan je zien en geeft een inkijkje in de functie van Business Developer!

De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek, een verdiepingsgesprek en een competentieassessment. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de functie? Stel ze aan Nina van Selm via sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Kun jij niet wachten om je handen uit de mouwen te steken?

Solliciteer dan snel. Wij maken graag kennis met je!