Ben jij gek op het winnen van aanbestedingen en commerciële tenders? Wil jij impact hebben met jouw werk? Bij Groenendijk heb je alle tools om tenders te winnen. Pak deze kans!

Wacht niet langer en solliciteer t/m 3 september!

Wat ga je doen?

Samen met jouw jonge tenderteam-collega’s bepaal je voor welke tender jij een aanbieding gaat maken. Je bepaalt de winstrategie, de essentie van de uitvraag en het team dat je nodig hebt om de tender succesvol uit te werken. Je hebt de eindverantwoordelijkheid over het traject en monitort of iedereen tijdig zijn input bij jou aanlevert. Jij bent creatief wat betreft ondernemende ideeën en weet de klant te overtuigen van de door jou uitgewerkte oplossing. 

Je schrijft in op kleine en grote aanbestedingen of werkt de aanbieding uit voor een commerciële tender. De ene aanbieding gaat over veiligheidsschoenen, de volgende aanbieding over veiligheidskleding en de vorige ging over een speciaal voor de klant ontworpen en ontwikkelde kledinglijn. In 1 ding zijn ze allemaal hetzelfde: wij spelen Champions League en willen altijd winnen! De nummer 2 is de eerste verliezer. 

Herken jij jezelf in de volgende kwaliteiten en ervaring?

 • Je hebt een winnaarsmentaliteit
 • Je bent enthousiast en hebt een gunfactor, zowel op papier als in de praktijk
 • Je bent een strategisch denker en tegelijkertijd een echte aanpakker
 • Je kan goed zelfstandig werken én bent een teamspeler
 • Je werkt projectmatig en ligt niet wakker van deadlines, omdat je alles op tijd af hebt
 • Je schrijft duidelijke en pakkende teksten zonder taalvauten
 • Uiteraard is ervaring in tenders een pré
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré

 

Voldoe jij niet aan alle bovenstaande vinkjes, maar wel veel? Solliciteer, ken je mindere punten en met ons team vullen wij elkaar aan!

Wat levert jou dit op?

 • SMART salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Telefoon en laptop
 • Je werkt in een organisatie die jou alle mogelijkheden biedt om te doen wat jij het liefste doet. Tenders winnen!
 • Creatieve, gezellige, enthousiaste, behulpzame collega’s die keihard werken combineren met lol en vrijheid
Afbeelding beschrijvingen headerwebshop

Wie zijn wij?

Bij Groenendijk Bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau.

Dankzij alle onderscheidende mogelijkheden van onze organisatie bieden wij de beste oplossing aan de grootste en meest professionele organisaties in Nederland. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Nederlandse Spoorwegen, Schiphol Security, Douane, KPN en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid. 

Kun jij deze oplossing per klant bepalen en dit uitstekend uitwerken op papier? Wij zoeken winnaars die met plezier en enthousiasme tendertrajecten tot een succesvol einde brengen. 

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Ben je geïnteresseerd en wil jij graag werken bij een vooraanstaande en succesvolle organisatie? Dan maken we graag kennis met je. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring en motivatie aansluit bij deze functie. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie, bel dan gerust voor meer informatie!