Bij Groenendijk Bedrijfskleding zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service!

Groenendijk heeft het doel om in 2030 maar liefst 1 miljoen mensen trots voor de spiegel te krijgen. En jij kunt hieraan bijdragen door de beste klantenservice te leveren!

Vind jij het een uitdaging om klanten zo goed mogelijk te woord te staan en weet je altijd een passende oplossing uit je mouw te schudden? Als jij hier energie van krijgt én je bent in staat om onze klanten te verwonderen met jouw servicegerichte aanpak, solliciteer en kom deze functie bij ons bekleden!

Stroop je mouwen maar op en solliciteer! 

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

 

Wat ga je doen?

Een medewerker Customer Service heeft een gevarieerd takenpakket. Zo richt je webshops in en ben je verantwoordelijk voor het beheren van deze webshops. Daarnaast voer je klantorders in en bewaak je de voortgang van het orderproces. Je informeert de klant proactief over de orderstatus. Ook registreer je klachten van klanten, behandel je deze en houd je contact met de klant totdat de klacht is afgerond. Tenslotte sta je klanten telefonisch, schriftelijk of via live chat te woord en beantwoord je de vragen die ze hebben.

Wat bieden we jou?

 • Marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • Een afwisselende functie;
 • Mogelijkheid om thuis te werken volgens ons hybride werkbeleid;
 • Interne opleidingsmogelijkheid via onze eigen Groenendijk Academy;
 • Een ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkplek in ons prachtige, circulaire kantoor in Woerden.

Wat vragen we van jou?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van MS office;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent stressbestendig en in staat om overzicht te houden in drukke situaties;
 • Je bent klantvriendelijk;
 • Je werkt graag samen en functioneert goed in een zelfsturend team.

 

Afbeelding beschrijvingen Customer Operations Vacature Helpdesk

Ervaringen van onze collega's

"De samenwerking met collega's en de fijne sfeer maakt het werken bij Groenendijk zo leuk. We staan open voor elkaars feedback en hulp. Ook de leuke uitjes en fijne gesprekken vind ik een groot pluspunt. Het is voor mij een soort tweede thuis."

 

Lita, ruim 6 jaar werkzaam bij Groenendijk Bedrijfskleding

"Mijn normen en waarden en die van Groenendijk komen goed met elkaar overeen, daarom kom ik elke dag weer met nieuwe energie op de zaak! Daarnaast heeft Groenendijk mooie doelen voor de toekomst waar wij ons allemaal hard voor maken.

Het team is heel divers, qua leeftijd en hobby's. En toch kan iedereen het goed met elkaar vinden. Deze dynamiek is zeer verfrissend en zorgt voor een fijne sfeer op de werkvloer."

Roel, sinds april 2022 werkzaam bij Groenendijk Bedrijfskleding 

 

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product- als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilea gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Word jij enthousiast van deze vacature? 

Twijfel je of deze functie jou als gegoten zit en heb je daarom nog vragen? Stel ze via sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.