Bij Groenendijk Bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Bij Brandweer Nederland start binnenkort een project in samenwerking met het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV). De 22.000 dragers bij Brandweer Nederland moeten worden voorzien van de juiste maten. Groenendijk Bedrijfskleding verzorgt een gedeelte van deze maatname en dit project gaat binnenkort van start!

 

Word jij enthousiast van deze functie? Stroop je mouwen maar op en solliciteer! 

Wat je gaat doen

We zoeken naar iemand die het leuk vindt om klanten te adviseren, servicegericht te werken en communicatief vaardig is. Hiervoor hebben we meerdere krachten nodig die dit team tijdelijk komen versterken. Je komt in een klein team te werken, variërend van twee tot zes collega’s. Je houdt je bezig met het maatnemen van de bedrijfskleding op de verschillende locaties van de Brandweer. Daarnaast help je met het op- en afbouwen van de pasruimtes. Je komt op verschillende locaties en verschillende tijdstippen te werken. De werkdagen zijn over het algemeen doordeweeks van 14:00 uur tot 22:00 uur, maar het kan voorkomen dat we je incidenteel op de zaterdagen in willen zetten. De werktijden op de zaterdag zijn van 8:30 uur tot 17:30 uur. Dit zal uiteraard in goed overleg met jou gebeuren!

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je houdt je bezig met het opmeten van kleding waaronder polo’s, workers en softshells
 • Je helpt met het op- en afbouwen van pashokjes op de desbetreffende locatie
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om op verschillende locaties te staan
 • Je bent klant- en servicegericht; je bent goed in het adviseren van klanten
 • Je werkt graag samen in een klein team
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris op basis van je ervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een leuke tijdelijke functie waarbij je steeds op een andere locatie staat
 • Overnachtingen indien nodig
Afbeelding beschrijvingen headermaatname

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Dat er naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning bewijst de eindejaars rap van 2021 wel. In deze rap blikt de directie en het MT met een knipoog terug op 2021 en kijken ze vooruit naar 2022! 

Enthousiast geworden?

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden en kun je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken? Neem contact met ons op of solliciteer direct via onderstaande button.