Ben jij een resultaatgerichte, initiatiefrijke en zelfstandige Supply Chain Planner die gewend is om verantwoordelijkheid te nemen? En kun je niet wachten om jouw skills in te zetten binnen een professionele, dynamische en gezellige organisatie? 

Je begint de dag met koffie of thee en start vervolgens je computer op. Je controleert de algemene en je eigen mailbox en behandelt de mails die hierin zijn binnengekomen.

Vervolgens loop je proactief de status na van de lopende projecten en check je of alles nog volgens planning loopt. Je analyseert of je nog collega’s en klanten dient te informeren en zoekt oplossingsgericht uit wat je kunt doen om vertragingen te voorkomen of te beperken. Tussendoor komt er een spoedaanvraag binnen en controleer je direct de behoeftes en mogelijkheden bij de verschillende fabrikanten. Je toont je hierin flexibel en stressbestendig.

Na een lunch met je collega’s heb je een werkoverleg om de leverperformance te verbeteren, vanuit dit overleg check je de mogelijkheden in de supply chain.

Aansluitend maak je op basis van de voorraadanalyse een productievoorstel waarbij je zowel het belang van de klant als de organisatie in je hoofd houdt. Je deelt dit voorstel met de klant en je collega’s. Na akkoord van de klant plaats je de inkooporder bij de verschillende leveranciers.

Voor je het weet is het alweer bijna het einde van de dag. Je controleert nog een laatste keer je mail en kijkt wat je voor de volgende dag op de planning hebt staan. Dan wandel je met je collega’s naar de kantine voor een welverdiende donderdagmiddagborrel!

Wat wordt er concreet van je verwacht?

 • Je bent de schakel tussen interne organisatie en leveranciers/fabrikanten
 • Beheren en optimaliseren van planning, forecasting en voorraadposities
 • Je beoordeelt de leveranciers
 • Je ontwikkelt en verzorgt voortgang en status rapportages

Wat vragen wij van jou?

 • Hbo-diploma in de richting van bedrijfskunde, logistiek of supply chain management
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met Exact is een pré
 • Je beheerst MS Office en MS Excel

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris op basis van je ervaring
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief
 • Interne opleidingsmogelijkheid via onze eigen Groenendijk Academy
 • Een werkplek in ons prachtige, circulaire kantoor in Woerden

 

Afbeelding beschrijvingen DSC02022

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Nederlandse Spoorwegen, Schiphol Security, Douane, KPN en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Dat er naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning bewijst de eindejaars rap van 2021 wel. In deze rap blikt de directie en het MT met een knipoog terug op 2021 en kijken ze vooruit naar 2022! 

Word je enthousiast van deze vacature? 

Stroop je mouwen maar op en solliciteer!

Wij zetten de koffie en thee alvast klaar!