Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Omdat wij leverancier zijn van de grootste en meest professionele organisaties van Nederland, wordt ook een kwalitatief hoogwaardig backoffice gevraagd. Onze inkoopafdeling is dus van groot belang. Kom jij deze afdeling ondersteunen en ervoor zorgen dat afspraken met leveranciers worden nagekomen, we producten tegen de scherpste condities kunnen aanbieden en onze voorraad optimaal blijft? 

Wacht niet langer en solliciteer uiterlijk 26 mei!

Wat je gaat doen

 • Verantwoordelijk voor het plaatsen en beheren van inkooporders
 • Je onderhoudt contact met leveranciers en producenten
 • Verwerkt, controleert en bevestigt accuraat en tijdig de inkooporders
 • Je bent actief bezig met het uitvoeren van de inkoopadministratie, orderopvolging en het onderhouden van artikel dataonderhoud

Wat vragen wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met Exact is een pré
 • Je beheerst MS Office en specifiek MS Excel
 • Je kunt snel schakelen en bent gericht op het verbeteren van administratieve processen binnen de organisatie

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Interne opleiding via onze eigen Groenendijk Academy
 • Een werkplek in ons prachtige, circulaire kantoor in Woerden

 

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Nederlandse Spoorwegen, Schiphol Security, Douane, KPN en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Omdat wij leverancier zijn van de grootste en meest professionele organisaties van Nederland, wordt ook een kwalitatief hoogwaardig backoffice gevraagd. Onze inkoopafdeling is dus van groot belang. Bedrijfskleding is een emotioneel product en vrijwel iedereen vindt er wat van. Samen met het onderwerp ‘koffie’ is bedrijfskleding hét ding om met collega’s over te discussiëren. Wij moeten er daarom voor zorgen dat onze leveranciers zich houden aan de gemaakte afspraken en leveren tegen de scherpste condities en onze voorraden optimaal zijn.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Zie deze vacature wel zitten en wil jij deel uit maken van onze professionele, dynamische en gezellige organisatie? Twijfel niet langer en solliciteer! Wij leren jou graag beter kennen.