Bij Groenendijk Bedrijfskleding zijn we per direct op zoek naar een HR Medewerker!

Groenendijk heeft het doel om in 2030 maar liefst 1 miljoen mensen vol trots voor de spiegel te hebben staan in onze bedrijfskleding. Jij kunt aan dit doel bijdragen door hiervoor de juiste nieuwe collega’s te vinden en de Groenendijk collega’s gemotiveerd naar hun werk te laten gaan!

Wacht niet langer en solliciteer!

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

Wat ga je doen?

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele personeelsadministratie. Je draagt hierbij zorg voor het registreren en muteren van gegevens van personeel in de digitale HR-systemen. Daarnaast vervul je een vraagbaakfunctie voor alle medewerkers en help je collega’s op weg op allerlei gebieden die het werken bij Groenendijk aan gaan. Hierbij kun je denken aan de organisatie van de onboarding van nieuwe medewerkers, het regelen van praktische zaken omtrent training en opleiding, werkplekonderzoeken en andere arbo gerelateerde zaken.

Ben je een startende (junior) HR adviseur dan is er ruimte om naar jouw wensen en behoeften te leren en ontwikkelen. Onze HR afdeling is volop in beweging met veel ruimte voor jou om door te groeien als HR professional. Door te starten als HR medewerker leer je het ‘HR handwerk’ en leg je een stevige basis voor de rest van je carrière. Daarnaast kun je leren van je ervaren HR collega’s in een prettige en informele sfeer.

Kortom: een leuke afwisselende baan voor de ervaren HR medewerker of de startende HR adviseur!

Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige en zeer gevarieerde functie waarin eigen initiatief en nieuwe ideeën op prijs gesteld worden;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken volgens ons hybride thuiswerkbeleid;
 • Een salaris passend bij jouw achtergrond en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief.

Wat vragen we van jou?

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van HRM;
 • 0- 2 jaar werkervaring in een soortelijke HR-functie;
 • Je bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en de wijzigingen hierin;
 • Sociaal vaardig en vriendelijk;
 • Een dienstverlenende instelling;
 • Je bent bereid om te leren en te ontwikkelen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je handelt proactief en neemt liever zelf initiatief dan dat je afwacht.
Afbeelding beschrijvingen GRD overons

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Ben je geïnteresseerd? Dan maken we graag kennis met je. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring en motivatie aansluit bij deze functie. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie, bel dan gerust voor meer informatie!