Bij Groenendijk Bedrijfskleding zijn we per direct op zoek naar een HR-adviseur!

Groenendijk heeft het doel om in 2030 maar liefst 1 miljoen mensen trots voor de spiegel te hebben staan in onze bedrijfskleding. Jij kunt aan dit doel bijdragen door hiervoor de juiste nieuwe collega’s te vinden en de Groenendijk collega’s gemotiveerd naar hun werk te laten gaan!

Wacht niet langer en solliciteer uiterlijk 16 december!

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een brede HR-functie;
 • Je bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en de wijzigingen hierin;
 • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je zowel in intern als in extern contact een goede gesprekspartner bent;
 • Je bent analytisch en signaleert eventuele knelpunten binnen de organisatie;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je handelt proactief en neemt liever zelf initiatief dan dat je afwacht.

Wat bieden we jou?

 • Marktconform salaris – salarisindicatie op te vragen bij afdeling HR;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop;
 • Een zeer gevarieerde functie waarin eigen initiatief en nieuwe ideeën op prijs gesteld worden;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • De mogelijkheid om thuis te werken volgens ons hybride thuiswerkbeleid;
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief.

Wat ga je doen?

In deze HR-functie kom je in een klein team te werken waardoor jouw functie zeer gevarieerd is. Allereerst ben je verantwoordelijk voor de operationele HR-processen. Hierbij kun je denken aan alle mutaties rondom in-, door- en uitstroom, het bewaken van verzuim, verlofregelingen enzovoort. Tevens ben je beschikbaar voor vragen vanuit de organisatie over wet- en regelgeving, maar ook voor vragen over de cao en de regelingen die binnen onze organisatie gelden.

Je bent verantwoordelijk voor het traject rondom werving & selectie. Hiervoor onderhoud je contact met kandidaten, doe je de voorselectie voor het management van Groenendijk en zet je diverse W&S-activiteiten op om nieuw talent te werven. Naast deze processen denk je mee over de behoefte aan opleiding en training binnen de organisatie en begeleid je de managers hierin.

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van diverse HR-projecten. Denk hierbij aan het opzetten van een project op gebied van beoordelen en belonen, het opzetten van een nieuw onboardingsprogramma, het uitvoeren van een Medewerkerstevredenheidonderzoek (MTO), maar ook neem je af en toe deel aan bepaalde audits zoals de ISO-audit. Je speelt een belangrijke rol in de vormgeving van een strategisch HR-beleid en dus verdere professionalisering op gebied van HR.

Kortom: veel diversiteit en uitdaging. Ook voor de minder ervaren HR-professional!

Afbeelding beschrijvingen Pand Groenendijk

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de functie? Stel ze via sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd?
Dan maken we graag kennis met je. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring en motivatie aansluit bij deze functie. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie, bel dan gerust voor meer informatie!