Bij Groenendijk Bedrijfskleding zijn we per direct op zoek naar een HR-adviseur!

Groenendijk heeft het doel om in 2030 maar liefst 1 miljoen mensen vol trots voor de spiegel te hebben staan in onze bedrijfskleding. Jij kunt aan dit doel bijdragen door hiervoor de juiste nieuwe collega’s te vinden en de Groenendijk collega’s gemotiveerd naar hun werk te laten gaan!

Wacht niet langer en solliciteer!

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortelijke HR-adviesfunctie;
 • Je bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en de wijzigingen hierin;
 • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je zowel in intern als in extern contact een goede gesprekspartner bent;
 • Je bent analytisch en signaleert eventuele knelpunten binnen de organisatie;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je handelt proactief en neemt liever zelf initiatief dan dat je afwacht.

Wat bieden we jou?

 • Een zelfstandige en zeer gevarieerde functie waarin eigen initiatief en nieuwe ideeën op prijs gesteld worden;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken volgens ons hybride thuiswerkbeleid;
 • Een salaris passend bij jouw achtergrond en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief.

Wat ga je doen?

In deze HR-functie kom je in een klein team te werken waardoor jouw functie zeer gevarieerd is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers voor alle relevante vraagstukken op het gebied van HR. Je vervult hierbij een belangrijke adviesfunctie en ondersteunende rol in onder andere werving & selectie en verzuim. Daarnaast beantwoord je vragen over de cao en de regelingen die van toepassing zijn binnen ons bedrijf. Naast deze processen denk je mee over de behoefte aan opleiding en training binnen de organisatie en begeleid je de managers hierin.

Je bent een sociaal persoon en zoekt actief contact met medewerkers. Als HR Adviseur ben je zichtbaar in de organisatie en draag je pro-actief bij aan een prettige werkomgeving en sfeer.

De afdeling HR is ontwikkeling en groeit door van een administratieve afdeling naar een afdeling die ook op tactisch en strategisch niveau waarde toevoegt aan de organisatie. Jij levert hierbij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie en de HR afdeling door het opzetten en uitvoeren van diverse projecten. Denk hierbij aan projecten op gebied van beoordelen en belonen, het opzetten van een nieuw onboardingsprogramma en het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidonderzoek (MTO).

Kortom: veel diversiteit en uitdaging!

Afbeelding beschrijvingen Pand Groenendijk

Ervaringen van onze collega's

"De samenwerking met collega's en de fijne sfeer maakt het werken bij Groenendijk zo leuk. We staan open voor elkaars feedback en hulp. Ook de leuke uitjes en fijne gesprekken vind ik een groot pluspunt. Het is voor mij een soort tweede thuis."

Lita, ruim 6 jaar werkzaam bij Groenendijk Bedrijfskleding

"Mijn normen en waarden en die van Groenendijk komen goed met elkaar overeen, daarom kom ik elke dag weer met nieuwe energie op de zaak! Daarnaast heeft Groenendijk mooie doelen voor de toekomst waar wij ons allemaal hard voor maken."

Roel, sinds april 2022 werkzaam bij Groenendijk Bedrijfskleding 

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de functie? Stel ze via sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl

Ben je geïnteresseerd?
Dan maken we graag kennis met je. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring en motivatie aansluit bij deze functie. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie, bel dan gerust voor meer informatie!