Voor onze bedrukkingsafdeling zoeken wij nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan en beschikbaar op zaterdag én / of woensdagavond? Laat het ons weten en kom ons team versterken!


Wacht niet langer en solliciteer uiterlijk 24 september!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s verzorg je de productie van bedrukking op bedrijfskleding. Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Bij Groenendijk kunnen wij vrijwel alle kleding voorzien van bedrukking of borduring.

Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen huis. Onze bedrukkingsafdeling huist in een productiehal van 500m² en beschikt over moderne apparatuur.

 

 

Enthousiast?

Wij zorgen dat je goed ingewerkt wordt. Je werkt samen met een jong team en draagt zorg voor de kwaliteit van de bedrukkingsorder.

Lijkt het jou leuk om onder goede arbeidsvoorwaarden bij een gezellig en informeel bedrijf te werken?
Solliciteer dan vóór 24 september!

Afbeelding beschrijvingen GRD overons

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Nederlandse Spoorwegen, Schiphol Security, Douane, KPN en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Ben je geïnteresseerd? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie? Bel dan gerust voor meer informatie!