Bij Groenendijk Bedrijfskleding zijn we per direct op zoek naar een Facilitair Medewerker!

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat alles omtrent ons kantoorpand en het materieel van de afdeling logistiek picobello geregeld is? Barst je van de energie en heb je affiniteit met facilitaire zaken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op onderstaande vacature!

Wat je gaat doen

Als Facilitair Medewerker regel je alles wat te maken heeft met ons kantoorgebouw en het materieel van onze afdeling Logistiek. Je bent hierbij veel aan het regelen en organiseren. En af en toe steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Je bewaakt het onderhoud aan materieel, en alles in- en om het pand. Daarbij voer je visuele controles uit op de stellingen, brandveiligheid en beschadiging aan materieel en gebouw. Je biedt ondersteuning bij de uitvoering van de jaarlijkse RI&E en het voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit en milieu. Daarnaast regel je operationele zaken bij projecten. Gedurende de week heb je contact met leveranciers en bestelt materiele zaken zoals logistieke middelen voor onze locaties in Woerden en Nijkerk, meubilair, kantoorartikelen, kantine goederen, lunches, of je boekt voor collega’s een ticket of hotel.

Je begeleidt en ondersteunt je collega die binnenkort gaat beginnen aan de opleiding Facilitair Management. Samen zorgen jullie dat de klus geklaard wordt.

Kortom: een leuke afwisselende baan waarin je veel kunt regelen en organiseren!

Wat vragen wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding Facilitair Management is een pré.
 • 2-3 jaar werkervaring in een soortelijke functie;
 • Je kunt goed regelen en organiseren;
 • Je handelt proactief en neemt liever zelf initiatief dan dat je afwacht;
 • Je werkt graag zelfstandig en hebt een ‘can do mentaliteit’;
 • Je bent sociaal vaardig en vriendelijk;
 • Je bent bereid om te leren en te ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

 • Een zeer en zelfstandige gevarieerde functie;
 • Gezellige collega’s en een informele sfeer;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief.
Afbeelding beschrijvingen Groenendijk 117

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de functie? Stel ze via sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilea gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Zie je deze vacature wel zitten en wil jij deel uit maken van onze professionele, dynamische en gezellige organisatie? Twijfel niet langer en solliciteer! Wij leren jou graag beter kennen.