Kom jij het beste tot je recht in een organisatie waar je kan pionieren en bouwen? Word jij blij van superambitieuze plannen die nog verder mogen worden uitgedacht? Voor onze afdeling IT zijn wij op zoek naar een data analist!

Wacht niet langer en solliciteer uiterlijk 6 september!

WAT GA JE DOEN?

In deze rol ben jij dé specialist op het gebied van data. Je faciliteert de organisatie met data-inzichten en stimuleert het data-gedreven denken en werken. Je weet als geen ander hoe je collega’s enthousiast kunt maken voor data en weet hen te overtuigen hoe je op basis van data-analyses de juiste beslissingen neemt.

In de organisatie is op meerdere plekken voldoende data aanwezig. Als data analist is het jouw uitdaging om alle data uit verschillende systemen te ontsluiten. In aankomende ambitieuze projecten op dit gebied heb jij een belangrijke rol. Je rapporteert hierin aan de IT Manager.

Op basis van gemaakte analyses en de behoefte die jij ophaalt uit de organisatie, bespreek je regelmatig met je IT collega’s en de procesbeheerder de kansen om proces- en efficiencyverbeteringen door te voeren.

Op termijn zien wij mogelijkheden om onze klant met verrijkte data nog beter te faciliteren in het bestelproces. Ook daar zien wij een grote rol weggelegd voor jou als data analist.

Kortom, een functie in een organisatie die een transitie doormaakt naar data-gedreven werken, waarin niets nog echt vastligt en veel te doen is! Stroop jij je mouwen op om samen met ons onze ambities waar te maken?

HERKEN JIJ JEZELF IN DE VOLGENDE KWALITEITEN EN ERVARING?

 • Hbo-opleiding aangevuld met 5 jaar relevante werkervaring of een relevante WO-opleiding
 • Ervaring met complexe datavraagstukken
 • Je hebt een analytisch denkvermogen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je werkt projectmatig en ligt niet wakker van deadlines
 • Je bent een proactieve pionier en herkent jezelf in eigenschappen als durf en ondernemerschap
 • Je bent vasthoudend maar weet tegelijkertijd ook mee te bewegen met de organisatie
 • Ervaring met Scrum is een pré


Voldoe jij niet aan alle bovenstaande vinkjes, maar wel veel? Solliciteer, we komen graag met jou in contact!

WAT LEVERT JOU DIT OP?

 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Telefoon en laptop
 • Je werkt in een ambitieuze organisatie die jou alle mogelijkheden biedt om te doen wat jij het liefste doet. 
 • Creatieve, gezellige, enthousiaste, behulpzame collega’s die keihard werken combineren met lol en vrijheid
Afbeelding beschrijvingen GRD overons

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Nederlandse Spoorwegen, Schiphol Security, Douane, KPN en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Ben je geïnteresseerd? Dan maken we graag kennis met je. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring en motivatie aansluit bij deze functie. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie, bel dan gerust voor meer informatie!