Ben jij creatief, marketinggericht en een kei in ontwerpen en grafisch vormgeven?
Wij zijn per direct op zoek naar een creatieveling die onze afdeling Marketing & Communicatie komt versterken. 

Wacht niet langer en solliciteer uiterlijk 12 augustus!

Wat ga je doen?

Als creatief DTP-er maak je onderdeel uit van een jong en creatief marketingteam waarin je verantwoordelijk bent voor het opmaken van allerlei diverse documenten die wij gebruiken voor de interne en externe communicatie. Op de inhouse marketingafdeling werk je samen met de Social Media Marketeer en onze grafisch vormgever, onder leiding van de Marketing Manager. Je werkt aan gave marketinguitingen voor Groenendijk Bedrijfskleding.

Je houdt je bezig met het beheren van de Groenendijk huisstijl. Je ontwerpt en updatet drukwerk, waaronder flyers, advertenties, brochures, social media posts en catalogi. Daarnaast onderhoud je contact met verschillende drukkerijen. Ook houd je je bezig met het creëren van content voor de interne communicatie en onderhoud je onze Groenendijk website.

Wat vragen we van jou?

 

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een relevante grafische opleiding afgerond;
 • Je bent een topper met Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Première & Google webdesigner;
 • Je hebt affiniteit met fotografie en video;
 • Je bent een teamspeler, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat heeft Groenendijk Bedrijfskleding jou te bieden?

 • Een marktconform salaris;
 • Een snelgroeiende, ambitieuze organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief;
 • Een informele werksfeer;
 • Een afwisselende en creatieve baan met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een klein en hecht team waar gave marketinguitingen en concepten worden gemaakt;
 • Een informele werksfeer waarin ruimte is voor ontspanning aan de tafeltennistafel of het dartbord.
Afbeelding beschrijvingen GRD overons

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane, en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DOMIBO georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Dat er naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning bewijst de eindejaars rap van 2021 wel. In deze rap blikt de directie en het MT met een knipoog terug op 2021 en kijken ze vooruit naar 2022! 

Ben je geïnteresseerd? Dan maken we graag kennis met je. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring en motivatie aansluit bij deze functie. Wil je een beter beeld van de functie krijgen of heb je vragen over de functie, bel dan gerust voor meer informatie!