Bij Groenendijk vinden wij dat alles te leren is! Een open houding en een grote leerbereidheid vinden wij belangrijker dan ervaring. Solliciteer dus ook als je niet helemaal aan de gestelde vragen voldoet, we komen graag met je in contact!

WAT GA JE DOEN?

Het applicatielandschap van Groenendijk Bedrijfskleding wordt steeds complexer. Als applicatiebeheerder ga jij je collega’s en de gebruikers proactief helpen zodat we een optimale klantbeleving kunnen blijven garanderen. Je communiceert met hen over functionaliteiten en prestaties. Je beheert onze webshop en App en doet aan verwachtingsmanagement richting de mensen die hun problemen aankaarten. Daarnaast werk je nauw samen met de ontwikkelaars van deze applicaties en kun je de vertaalslag van de gebruiker naar de techniek maken.

Ten slotte krijg je de ruimte om onze IT-afdeling te helpen om verder te professionaliseren.

HERKEN JIJ JEZELF IN DE VOLGENDE KWALITEITEN EN ERVARING?

 • Je hebt ervaring met beheer van Webshops;
 • Ervaring met MSSQL is een pré;
 • Je denkt mee over en werkt aan een goede klantervaring;
 • Je bent gewend om zelfstandig én projectmatig te werken;
 • Je bent stressbestendig: jij blijft stevig in je schoenen staan in hectische situaties.

WAT LEVERT JOU DIT OP?

 • Marktconform salaris - indicatie is op te vragen bij afdeling HR;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Groothandel in Textiel;
 • Een jaarcontract met zicht op een contractverlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een organisatie die ruimte biedt aan jouw persoonlijke groei;
 • Mogelijkheid om hybride te werken. 
Afbeelding beschrijvingen GRD overons

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Fluitend aan het werk!

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo worden er verjaardagen en jubilarissen gevierd en wordt iedere laatste donderdag van de maand een DoMiBo georganiseerd. Daarnaast vinden er diverse afdelingsuitjes plaats en is de jaarlijkse zomer BBQ een gezellige activiteit om elkaar beter te leren kennen!

Bij Groenendijk vinden wij dat alles te leren is! Een open houding en een grote leerbereidheid vinden wij belangrijker dan ervaring. Solliciteer dus ook als je niet helemaal aan de gestelde vragen voldoet, we komen graag met je in contact!