Heb jij een winnaarsmentaliteit en krijg je energie van new business genereren? En ben jij net zo ambitieus als wij en wil je bijdragen aan ons doel om in 2030 maar liefst 1 miljoen trotse mensen voor de spiegel te krijgen? Lees dan snel verder want wij zijn per direct op zoek naar twee accountmanagers New Business.

 

Wat ga je doen?

Als accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten voor Groenendijk Bedrijfskleding. Je bent ons visitekaartje: meedenken met de klant, advies op maat bieden en investeren in duurzame klantrelaties is jou op het lijf geschreven. Je bent enthousiast, betrokken en deinst niet terug voor een uitdaging.

Om goed je werk te kunnen doen, breng je marktonwikkelingen in kaart en zet je deze om in commerciële kansen. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s van andere afdelingen zoals Tender, Relatiebeheer, Inkoop en Customer Service. Jouw focus ligt bij het aantrekken van nieuwe grote en middelgrote klanten en je legt het fundament voor duurzame klantrelaties. Ook coördineer je commerciële tenders, waarbij je de deadlines bewaakt en ervoor zorgt dat alles tot in detail is geregeld voor onze klanten.

Kan jij niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en een belangrijke bijdrage te leveren aan onze ambitie om in 2030 iedere dag 1 miljoen mensen in onze bedrijfskleding trots voor de spiegel te laten staan?  Dan zien we jouw sollicitatie graag verschijnen!

Wat voor profiel zoeken we?

 • Je weet exact wat er nodig is om deals te sluiten bij grote en middelgrote bedrijven;
 • Je bezit overtuigingskracht en weet op een enthousiaste, maar doelgerichte manier te onderhandelen;
 • Je werkt klant- en oplossingsgericht door onze service en onze producten als totaaloplossing aan te bieden aan de klant;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een relevante functie en je hebt ervaring met de benadering en verkoop richting B2B;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent stressbestendig en werkt goed en flexibel onder de druk van deadlines;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een succesvol, snelgroeiend en ambitieus bedrijf dat ruimte biedt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief;
 • Een bedrijf dat begrijpt dat duurzaamheid essentieel is, ook om commercieel succesvol te zijn;
 • Een omgeving en functie waarin jouw initiatieven en ideeën op prijs worden gesteld;
 • Marktconform salaris passend bij je achtergrond en ervaring
 • Een leaseauto;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een mobiele telefoon, laptop en korting in onze eigen webshop;
 • Een functie waarin eigen initiatief en nieuwe ideeën op prijs gesteld worden;
 • Interne opleidingsmogelijkheid via onze eigen Groenendijk Academy;
 • Een flexplek in ons circulaire bedrijfspand met de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een informele werksfeer.
Afbeelding beschrijvingen Groenendijk 117

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Bij Groenendijk bedrijfskleding maken wij de allermooiste bedrijfskleding en weten we dat te combineren met service op het allerhoogste niveau. Elk project is weer uniek. In zowel product als dienstverlening benaderen we dat ook zo. Klanten zoals de Politie, Brandweer, Defensie, Schiphol Security, Douane en vele anderen hebben we hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Als werknemer van Groenendijk Bedrijfskleding kom je terecht in een organisatie met 180 gemotiveerde collega’s. Dat Groenendijk van oorsprong een familiebedrijf is merk je direct, iedereen staat voor elkaar klaar en is behulpzaam. Naast het ‘normale’ werk wordt er natuurlijk ook aandacht gegeven aan de onderlinge band tussen collega’s. Zo organiseert onze Groenendijk Social Club iedere laatste donderdag van de maand de DOMIBO, zijn er regelmatig afdelingsuitjes en hebben we jaarlijks leuke zomer- en winterevents.  

 

 

 

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd?
We zien graag je motivatie en cv tegemoet. De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek en een verdiepingsgesprek.

 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de functie? Stel ze aan Sophie Smits via sollicitatie@groenendijkbedrijfskleding.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.