De ervaring van Van der Wal

Van der Wal is al bijna 100 jaar dé duurzame partij binnen de logistiek en wij zijn sinds 2016 ook een duurzame partner van Van der Wal. Wij spraken met Operations Manager Jan van Velzen, hij is verantwoordelijk voor verschillende zaken rondom de bedrijfskleding en deelt graag zijn ervaringen. 

Waarom hebben jullie voor Groenendijk als leverancier gekozen?

“Wij zijn in eerste instantie klant geworden bij Profi-Step, wat later overging in Groenendijk Bedrijfskleding. Een goede prijs heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven om voor jullie te kiezen.”

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Groenendijk?

“Ik vind het fijn om een duidelijk aanspreekpunt te hebben en ben blij dat dat dus ook bij jullie als grote organisatie gewoon nog kan. Over de kleding zijn we tevreden maar de communicatie is nog een puntje om aan te blijven werken. Zeker tijdens de overgang naar jullie nieuwe automatiseringssysteem, maar dat gaat de laatste tijd gelukkig weer steeds beter.”

Van welke diensten maken jullie gebruik? En hoe ervaren jullie deze diensten?

“Wij maken gebruik van jullie bedrijfskleding en het bedrukken hiervan. Hierover ben ik zeer te spreken. Ook gebruiken we de persoonlijke webshop CorpWear om kleding te bestellen, ik heb daar inmiddels wat ervaring mee en dat werkt dat vrij eenvoudig. Echter bestellen medewerkers in sommige gevallen ook zelf en wanneer je de persoonlijke webshop niet gewend bent hoor ik wel eens van onze medewerkers dat hij wat duidelijker zou kunnen.”

Hoe ervaren de medewerkers het kledingpakket?

“Ik heb daar een positief gevoel over, onze medewerkers zijn vaak kritisch (logisch ook, want dat zijn wij ook op hen) maar ik heb ze nog nooit horen klagen over de kleding. Laatst hebben wij een nieuwe broek toegevoegd aan het pakket en ook hier zijn wij tevreden over.”

Groenendijk is…

“In mijn ogen ambitieus en grenzeloos. Werkelijk alles is mogelijk, geen vraag is te gek. Er wordt altijd meegedacht met de klant.”

Betrokken accountmanager aan het woord

“Het mooie aan mijn vak vind ik dat ik bij klanten in diverse branches aan tafel zit. Tijdens mijn gesprekken met de klant gaat het vaak niet om producten die op iedere hoek van de straat te koop zijn. Een klant heeft een probleem en zoekt hier een oplossing bij. Aan mij is het vervolgens de uitdaging om samen met mijn collega’s een passend advies te geven en een oplossing te bieden. Zo was het voor van der Wal bijvoorbeeld handig dat wij de kleding direct naar de verschillende locaties kunnen sturen en de kleding zo snel bij de juiste medewerker terecht komt.”

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag alle mogelijkheden.