Qbuzz Utrecht: veilig en herkenbaar op weg

De medewerkers van de afdeling Service & Veiligheid (BOA) van Qbuzz Utrecht vertrouwen op de uniformen van Groenendijk Bedrijfskleding. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Tegelijkertijd zijn we ook nieuwsgierig naar hun werk. Want ben je als BOA alleen maar bezig met het uitschrijven van boetes?  We vroegen het aan Patrick de Jong, Teammanager Service & Veiligheid.

Vergroten van de sociale veiligheid
“Ja, dat vooroordeel horen we vaker,”: zegt hij lachend. “Maar dat is echt maar een klein deel van ons werk. Onze belangrijkste taak is zorgen voor een veilig en leefbaar OV.”  Als medewerker Service & Veiligheid speel je dus een belangrijke rol in het vergroten van de sociale veiligheid. Ook ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor reizigers. “Je houdt je bezig met beide aspecten van het werk. Het bieden van service, maar ook met het handhaven van de orde, rust, veiligheid en een goede bedrijfsgang. Iedere reiziger moet veilig van A naar B kunnen reizen.”

Veilig en herkenbaar
Het uniform moet daarom veelzijdig zijn. Het moet vriendelijkheid en service uitstralen, maar tegelijkertijd ook veilig, praktisch en herkenbaar zijn. Het oude uniform voldeed niet meer en werd er dus gezocht naar een nieuw uniform. “Het assortiment van de vorige leverancier was te beperkt. We werden getipt over Groenendijk Bedrijfskleding en zo is het eerste contact zo’n twee jaar geleden ontstaan”, vervolgt Patrick. Eén van de belangrijkste onderdelen was het vinden van een goede broek: van stevige kwaliteit, voldoende zakken en optimaal draagcomfort. De BOA-broek van Groenendijk bleek de perfecte fit. “De broek was niet het enige. We gingen van een traditioneel uniform bestaande uit een pantalon, overhemd en clipdas naar een modern en eigentijds uniform.”

Gemak en service
Zo’n 34 medewerkers van Service & Veiligheid kunnen dankzij het moderne en comfortabele uniform elke dag veilig en herkenbaar op weg. Via de webshop en de app kunnen zij hun kleding waar en wanneer hen dat uitkomt bestellen. Patrick: “Naast gewoon een goed uniform is de samenwerking ook heel prettig. Goede service, een vast accountteam en altijd denken in mogelijkheden. Ik beveel jullie dus van harte aan!"


Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over het werk als medewerker Service & Veiligheid bij Qbuzz? Klik dan hier.

En wil je weten wat wij voor jouw bedrijfskleding kunnen doen? Laat dan jouw gegevens achter via onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor iedereen leveren wij een pakket op maat. 
Wil je hier meer over weten?