Trotse leverancier van de Nederlandse Spoorwegen

Groenendijk tekende in 2014 het contract om ongeveer 9.000 NS-medewerkers, waaronder alle machinisten, conducteurs en het servicepersoneel, in een compleet vernieuwde en custom made bedrijfskledinglijn te steken. Dagelijks dragen de NS-medewerkers hun uniform, zij vormen het visitekaartje van NS. 

Er werd destijds benadrukt dat er grote waardering is voor de wijze waarop het aanbestedingstraject is gelopen. Met de komst van de vernieuwde bedrijfskleding werd feilloos ingespeeld op de klachten die er waren over de kwaliteit en pasvorm van het voormalige uniform.

NS & duurzaamheid

Samen met de Nederlandse Spoorwegen hebben wij gekeken naar hoe we duurzaamheid met betrekking tot bedrijfskleding konden toepassen in de bedrijfsvoering van NS. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid hoeft niet persé duurder te zijn. Het gaat vooral om de efficiëntie van het productieproces in evenwicht met de kwaliteit van de kleding.

Directeur, Service & Operations bij NS. 

Uitstraling

Een NS’er moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in het pak, het draagcomfort van een uniform heeft dan ook veel invloed.

Directeur, Service & Operations bij NS. 

Meer weten?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Neem gerust contact met ons op.