Partners

Clearmark

Clearmark is een online register en zoekmachine voor rechtmatig CE gemarkeerde producten. Vanaf het voorjaar 2009 is Clearmark actief en wil het zich een positie verwerven als informatiebron van CE gemarkeerde producten en CE markering in het algemeen. Met Clearmark willen we bereiken dat er meer goede en veilige producten op de markt komen en dat consumenten een gerechtvaardigd vertrouwen krijgen in het CE merkteken. Verder willen we een bijdrage leveren het misbruik van het CE merkteken terug te dringen. Dit doet Clearmark door via deze website informatie te bieden over rechtmatig CE gemarkeerde producten en de betreffende producenten en distributeurs te presenteren. Daarnaast biedt Clearmark achtergrondinformatie en nieuws rond CE markering en specifieke productgroepen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen.

Website: www.clearmark.eu.

Ecolabel

Het Europees Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten. Het Europees Ecolabel staat op een product of dienst als deze aan alle milieucriteria voldoet. Consumenten weten zo wat ze in huis halen en bedrijven kunnen met dit milieukeurmerk aantonen dat ze duurzaam ondernemen.

Website: www.europeesecolabel.nl

Fair Wear

De Fair Wear Foundation zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Kleding voor de Nederlandse markt wordt veelal gemaakt in lagelonenlanden. Te vaak wordt die goedkope kleding duur betaald door onacceptabele arbeidsomstandigheden.

Website: www.fairwear.nl

MVO Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, kortweg MVO, betekent dat je als ondernemer rekening houdt met het effect van het bedrijf op het milieu en de mensen binnen en buiten het bedrijf. Alle kernprocessen van het bedrijf spelen een rol bij MVO. Van inkoop tot personeelsbeleid en marketing.

Website: www.mvonederland.nl

PAUW bedrijven/ EHBO trommels

PAUW Bedrijven is het SW-Bedrijf (sociale werkvoorziening) van zes gemeenten ten westen van Utrecht. PAUW Bedrijven opereert op de markt als professionele onderneming, zowel in de levering van producten en diensten als in detachering van medewerkers bij opdrachtgevers. Producten en diensten liggen op uiteenlopende terreinen als schoonmaak, groenonderhoud, verpakken, metaalbewerking, assemblage en elektromontage. Verder beschikt PAUW Bedrijven over een EHBO-service: in samenwerking met andere SW-bedrijven verzorgen ze landelijke dekking voor het onderhoud van de EHBO-dozen van bedrijven en instellingen.

Website: www.pauwbedrijven.nl

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.