Over ons

Kernwaarden

Duurzaam & Innovatief

Dit is de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Groenendijk Bedrijfskleding. Wij kijken naar de toekomst en proberen altijd ons product, dienst en service duurzamer te maken. Wij willen de beste zijn met altijd een duurzame passende oplossing. Daarom is dit bedrijfsdoelstelling één van Groenendijk.

Persoonlijk & Oplossingsgericht

Wij geven advies op maat. ‘Nee’ is geen antwoord, we hebben voor ieder een gepaste oplossing. Wij komen nooit met lege handen aan bij de klant, denken te aller tijden mee en bieden de oplossing. Voor onze regionale klanten hebben wij een winkel in onze vestigingen in Kesteren. Voor onze landelijke klanten hebben wij een showroom en passervice in Woerden en komen wij zelfs bij u op locatie.

Veilig & Creatief

Deze kernwaarde zegt alles over ons product: wij verkopen veiligheidskleding én corporate fashion, daarmee beleveren wij alles en iedereen. Van links naar rechts, boven tot onder: breed en diep assortiment.

Naast dat dit letterlijk is, is veiligheid natuurlijk een belangrijke emotionele waarde. Veiligheid tegen bescherming van (val/stoot)gevaar, stroom, hygiëne, hitte & kou, insecten & teken etc.  en creatieve corporate fashion als onderdeel van de identiteit van een organisatie of instelling. Denk aan KPN, Douwe Egberts, Securitas maar ook de (gezags-)uitstraling van het Politie-uniform!

Betrouwbaar & Zeker

Naast dat we u als klant willen ontzorgen met altijd een passende oplossing is het ook belangrijk om vertrouwen en zekerheid te kunnen bieden op langer termijn. Betrouwbaarheid en zekerheid is nodig, want het kan ook eens mis gaan. Dan wilt u ook dat wij klaarstaan. Wij proberen dit te voorkomen, door u altijd een vaste contactpersoon te bieden, of twee. Een binnendienst- en een buitendienst contactpersoon. Zo hebben wij altijd snel uw gegevens bij de hand. Niet alles onze kleding werkt beter, ook onze services werkt beter. Wij staan klaar.

 

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.