Nieuws

Mijn naam is Ellen Clements en ik ben sinds 2014 werkzaam bij Groenendijk Bedrijfskleding. Naast accountmanagement binnen mijn eigen rayon (representatief – regio Noord), houd ik mij tevens bezig met modetekenen en –illustraties. Wij bij Groenendijk nemen u graag het hele project uit handen. Een project start in veel situaties met een ontwerpfase. Of u nu voor een standaard artikel van de plank kiest of voor een volledig special design, een tipje van de sluier is altijd welkom.

In al deze gevallen kom ik kijken. Graag inventariseer ik (samen met uw accountmanager) waar u exact naar op zoek bent. Denk hierbij aan: ‘wat wilt u dat de kleding uitstraalt, hoe krijgen we uw medewerkers tevreden in de kleding, hoe aanwezig wilt u dat uw logo is en hoe kunnen we dit goed aanpakken?’ Maar ook: ‘worden de tekeningen intern gebruikt om de nieuwe lijn aan de medewerkers te presenteren?’

In het geval van een standaard artikel rijst regelmatig de vraag: ‘hoe ziet ons bedrijfslogo er straks uit op het kledingstuk?’. In het geval van een special ontwerp zoomt dit dieper in tot aan detailniveau: kleuren knoopjes, sticknaden, contrasterende boorden en -manchetten, et cetera. Om u in de beginfase een goed beeld te geven, schets ik uw wensen tot een beeld op papier.

Om dit zo goed mogelijk voor u uit te kunnen werken, krijg ik les van Charlotte Greeven in Amsterdam. Zij is afgestudeerd als modeontwerpster aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en heeft zich gespecialiseerd in portretschilderen en mode-illustratie. De cursussen die ik heb afgerond leerden mij modeontwerpen, diverse tekentechnieken, materiaaltechnieken en het op een juiste manier afbeelden van textiel. In oktober start ik een nieuwe cursus die dieper ingaat op digitale teken- en illustratietechnieken in Photoshop en Illustrator.

Ik denk dat de ontwerpen zeker een toegevoegde waarde hebben. Enerzijds is het voor u en uw medewerkers fijn om in het begintraject al een helder beeld te krijgen bij de nieuwe kledinglijn. Anderzijds is het voor de fabrikant prettig om te zien welke kant hij op moet. Het is ontzettend leuk om de eerste potloodstrepen te zien veranderen in een écht kledingstuk. Dat maakt me super trots.

Interesse? Trek uw accountmanager aan zijn/haar jasje en dan mag ik u misschien binnenkort eens ontmoeten.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.